Επικό πορτρέτο του Μάρλον Μπράντο στη μεγάλη οθόνη

Επικό πορτρέτο του Μάρλον Μπράντο στη μεγάλη οθόνη

Μια νέα ταινία που θα εστιάζει στη ζωή και την καριέρα του Μάρλον Μπράντο είναι στα «σκαριά», σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter». Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο «The Way It's Never Been Done Before» του εκλιπόντος σκηνοθέτη και παραγωγού Τζορτζ Ένγκλουντ, για τον ηθοποιό-μύθο.

Η κινηματογραφική εταιρεία του Μπράιαν Όλιβερ, New Republic Pictures επέλεξε τα απομνημονεύματα που έγραψε ο Τζορτζ Ένγκλουντ, φίλος του βραβευμένου με δύο Όσκαρ, ηθοποιού.

 epiko portreto tou marlon mpranto sti megali othoni 1

Ο Μπράντο - ο οποίος θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς στην ιστορία της υποκριτικής και έχει ευρέως αναγνωριστεί για τη μεταφορά του ωμού ρεαλισμού στη θεατρική σκηνή και την κινηματογραφική ερμηνεία - κέρδισε την πρώτη από τις οκτώ υποψηφιότητές του για Όσκαρ στην προσαρμογή στη μεγάλη οθόνη του θεατρικού έργου του Τενεσί Ουίλιαμς «Λεωφορείον ο Πόθος». Κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ Α΄ Ανδρικού ρόλου το 1954 για την ταινία «Το Λιμάνι της Αγωνίας» και το δεύτερο το 1972 για την ταινία «Ο Νονός». Ο Μάρλον Μπράντο πέθανε το 2004.

epiko portreto tou marlon mpranto sti megali othoni 2 

Ο Ένγκλουντ συνδέθηκε φιλικά με τον ηθοποιό τη δεκαετία του 1950, διοίκησε την εταιρεία παραγωγής του Μπράντο και τον σκηνοθέτησε, το 1963, στην ταινία «O Κακός Αμερικανός». Οι δυο τους παρέμειναν στενοί φίλοι για περίπου 50 χρόνια και ο Ένγκλουντ στήριξε τον ηθοποιό στη δίκη του γιου του, Κρίστιαν Μπράντο, και όταν αυτοκτόνησε η κόρη του, Τσεγιέν Μπράντο. Ο Τζορτζ Ένγκλουντ πέθανε φέτος τον Σεπτέμβριο.

 epiko portreto tou marlon mpranto sti megali othoni 3

Η φιλία του Τζορτζ και του Μάρλον διήρκεσε πέντε δεκαετίες και κάλυψε όλα τα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα και την προσωπική ζωή του ηθοποιού, όπως ανέφερε ο Όλιβερ. «Πρόκειται για ένα επικό πορτρέτο του μεγαλύτερου ηθοποιού που θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο και μία προσωπική ιστορία δύο ανδρών με σχεδόν αδελφικό δεσμό», πρόσθεσε.

epiko portreto tou marlon mpranto sti megali othoni 5 

Ο Όλιβερ, συνιδρυτής της Cross Creek Pictures, όπου εργάστηκε για τα φιλμ «Black Swan», «The Ides of March», «The Woman in Black», «American Made» και «Roman J. Israel, Esq.» - και ο Τζον Χίλαρι Σέπερντ θα είναι παραγωγοί της ταινίας από τη New Republic Pictures, που δημιουργήθηκε πρόσφατα.

Στα επόμενα project του Μπράιαν Όλιβερ περιλαμβάνονται η ταινία «Creed of Violence» σε σκηνοθεσία Τοντ Φιλντ με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και μία μελλοντική εκδοχή της μικρού μήκους ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Rise».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ