Εμίλια Κλαρκ: Σημαντική διάκριση για την ηθοποιό του Game of Thrones -Κέρδισε το βραβείο «Nouvelle Hollywood»
Φωτογραφία: Twitter

Εμίλια Κλαρκ: Σημαντική διάκριση για την ηθοποιό του Game of Thrones -Κέρδισε το βραβείο «Nouvelle Hollywood»

Στην ηθοποιό Εμίλια Κλάρκ απονεμήθηκε το βραβείο «Nouvel Hollywood».

Πρόκειται για ένα βραβείο που απονέμεται από το Αμερικανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ντωβίλ σε ηθοποιούς που έχουν συμβάλει σημαντικά στην αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία.

Η Εμίλια Κλαρκ, γνωστή για τον ρόλο της «Daenerys Targaryen » στο Game of Thrones, αποδέχτηκε το βραβείο «Nouvel Hollywood» για το 2023. Η Κλαρκ έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Me Before You», «Solo: A Star Wars Story» και «Last Christmas».

Το βραβείο δημιουργήθηκε το 2010 και πήρε το όνομά του από το γαλλικό Νέο Κύμα, ένα κίνημα στον κινηματογράφο που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω αυτό το βραβείο. Σημαίνει πολλά για μένα να αναγνωρίζομαι από ένα φεστιβάλ τέτοιου κύρους. Είμαι πραγματικά ευγνώμων», είπε στην ομιλία της για την αποδοχή του βραβείου, η διάσημη ηθοποιός.

Ηθοποιοί που έχουν κερδίσει το βραβείο Nouvel Hollywood

Μερικοί από τους ηθοποιούς που έχουν λάβει το βραβείο «Nouvel Hollywood» είναι οι: Κέιτ Μπλάνσετ (2011), Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (2012), Λεονάρντο Ντι Κάπριο (2013), Τζένιφερ Λόρενς (2014), Μπραντ Πιτ (2015), Μέριλ Στριπ (2016), Τομ Χανκς (2017), Βαϊόλα Ντέιβις (2018), Τζορτζ Κλούνεϊ (2019), Σάντρα Μπούλοκ (2020), Χοακίν Φοίνιξ (2021).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ