Tsipras Eggrafo

Αλέξης Τσίπρας: Πληροφορίες ότι προσέλαβε γαλλική εταιρεία για να ξαναφτιάξει το πολιτικό προφίλ του

Το πολιτικό του προφίλ σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως προσπαθεί να φτιάξει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τη ρήξη με τον Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη στο πρόσφατο Συνέδριο.

Voridis 1

Μάκης Βορίδης: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας

«Η κυβέρνηση δε θα βγει μόνο συμπαγής, αλλά και ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, στον απόχο της πρότασης δυσπιστίας από την αντιπολίτευση για την υπόθεση των Τεμπών.

Staikouras 1

Χρήστος Σταϊκούρας για Τέμπη: Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση - Ο Καραμανλής δεν αγνόησε τις προειδοποιήσεις

«Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση, ενώ υπηρεσιακά στελέχη έχουν δώσει αναλυτικότερες απαντήσεις» είπε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, στον απόηχο της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή στην πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη, καθώς και των αναφορών από συγγενείς θυμάτων, αλλά και επιζώντες για νέα στοιχεία και αποκαλύψεις σχετικά με τα αίτια της τραγωδίας.

YN 2024 03 27 20.48.22

Πρόταση δυσπιστίας - Καραμανλής: Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι, δεν θα κρυφτώ από καμία ασυλία

Από τον Οκτώβριο είχα ζητήσει να καταθέσουν πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη

YN 2024 03 27 20.30.56

Πανδαιμόνιο προκάλεσε ξανά η Ζωή Κωνσταντοπούλου -Επεισόδιο με Κ. Καραμανλή, Άδωνι και προεδρείο Βουλής

Για δεύτερη ημέρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε πανδαιμόνιο στην αίθουσας της Βουλής παίρνοντας εκ νέου τον λόγο επί της πρότασης δυσπιστίας.

Pavlos Marinakis 3

Παύλος Μαρινάκης: «Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη για τα Τέμπη»

«Στη Δικαιοσύνη πήγαν όλες οι συνομιλίες. Τρεις και τέσσερις μήνες αναρτούν τα σάιτ το σύνολό τους», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στο Mega, στη σκιά της πολιτικής θύελλας που έχει προκαλέσει το κυριακάτικο δημοσίευμα του «Βήματος» για αλλοίωση των συνομιλιών των σιδηροδρομικών πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Vouli 1

Ζωντανά απο τη Βουλή η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας: Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τα Τέμπη

Σε εξέλιξη βρίσκεται για δεύτερη ημέρα η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και συνυπέγραψαν και βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Νέα Αριστερά και την Πλεύση Ελευθερίας προκειμένου να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός.

Mixalis Tamilos

Η ΝΔ διέγραψε από τις τάξεις της τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Ταμήλο μετά τις εξοργιστικές δηλώσεις του για τα Τέμπη

Η ΝΔ διέγραψε από μέλος του κόμματος τον πρώην βουλευτή Τρικάλων Μιχάλη Ταμήλο μετά τις εξοργιστικές δηλώσεις του για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Koutsoumpas Vouli

Πρόταση δυσπιστίας: Την Τετάρτη η ομιλία του Κουτσούμπα στη Βουλή

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα τοποθετηθεί αύριο το πρωί στη Βουλή κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Vouli Olomeleia

Πρόταση δυσπιστίας- Βορίδης: Η αριστερή αντιπολίτευση θέλει να εκμεταλλευτεί τον ανθρώπινο πόνο

Ξεκίνησε η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης

Vouli 1

Πρόταση δυσπιστίας: Ξεκινά στις 7 το απόγευμα η συζήτηση – Ποια είναι η διαδικασία

Είχε προηγηθεί η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο οποίος πήρε τον λόγο στη Βουλή και ανακοίνωσε ότι καταθέτει πρόταση δυσπιστίας

Vouli Protash Dyspistias

Ο Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης -Ένταση πριν τη συζήτηση [live]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε στη Βουλή την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Mitsotakis Kerameos Trinto

Νίκη Κεραμέως σε ΗΠΑ - Καναδά: Η επιστολική ψήφος “γεφυρώνει” τον απόδημο Ελληνισμό με την πατρίδα

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της ενημερωτικής εκστρατείας που πραγματοποιεί η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Thanos Pleuris 4

Πλεύρης για Κασσελάκη: Είναι προκλητικό να κάνει παρέλαση όταν δεν μπορεί να κάνει σκοπιά και περίπολο

Τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στο άγημα 36 ατόμων που παρήλασε σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Θήβας, σχολίασε με δηλώσεις του αυτή τη φορά ο Θάνος Πλεύρης.

Syriza 1

Αυτό είναι το think tank εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ - Το παρουσίασαν Βουτυράκου και Γαβρήλος

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν το Think Tank του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εργασία δημοσιοποίησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Androulakis Kasselakis 0

Εμείς καταθέτουμε την πρόταση μομφής, λέει ο Ανδρουλάκης -Για «κοκορομαχίες» κάνει λόγο ο Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να έχει στις 10 τηλεφωνική επικοινωνία με τους Σωκράτη Φάμελλο από ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου από Πλεύση Ελευθερίας και Αλέξη Χαρίτση από τη Νέα Αριστερά προκειμένου να τους ενημερώσει για το πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας που θα καταθέσει κατά της κυβέρνησης.

Adonis Georgiadis 2

Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης λειτούργησε ως όργανο οικονομικών συμφερόντων για να ρίξει την κυβέρνηση

Στην πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει για την τραγωδία στα Τέμπη αναφέρθηκε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Paulos Marinakis

Παύλος Μαρινάκης για Τέμπη: «Ο ίδιος ο σταθμάρχης ομολόγησε το ανθρώπινο λάθος του»

«Κάποιοι κατηγορούν την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να φτιάξει “μονταζιέρα”, ενώ υπάρχει ομολογία», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για το δυστύχημα των Τεμπών και τον επίμαχο διάλογο που είδε το «φως» της δημοσιότητας από το «Βήμα της Κυριακής».

Vouli 5

Βουλή: Σήμερα η πρόταση μομφής στην κυβέρνηση για τα Τέμπη από το ΠΑΣΟΚ - Θα τη στηρίξουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης - Ποια η διαδικασία

Η πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη φαίνεται να συγκεντρώνει τις απαιτούμενες υπογραφές από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης για να ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή

Mitsotakis Canadas

Μητσοτάκης από Καναδά: Η Ελλάδα είναι μία χώρα ελκυστική για επενδύσεις - Υπάρχουν τομείς που είμαστε ηγέτες

Συζήτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επιχειρηματία Nik Nanos στο πλαίσιο εκδήλωσης του Economic Club of Canada

Pleuris 3

Πλεύρης για Κασσελάκη: Ο στρατός επέλεξε να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 ημέρες

Τη δική του άποψη για την παρέλαση του Στέφανου Κασσελάκη ως στρατιώτης, στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, μοιράστηκε στα social media ο βουλευτής και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

Mitsotakis Canada Fwto Parthenwnas

Καναδάς: Ο Μητσοτάκης έδειξε στον Τριντό φωτογραφία του πριν από 41 χρόνια -Όταν είχε επισκεφθεί την Ακρόπολη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε μέρος σε εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, μαζί με τον Καναδό ομόλογό του Justin Trudeau.

Maria Syreggela 1

Συρεγγέλα για Τέμπη: Τα στοιχεία των συνομιλών έχουν παραδοθεί ακέραια στην ελληνική δικαιοσύνη

Δεν ισχύει τίποτα ούτε για τα περί αλλοίωσης συνομιλιών, ούτε για το μπάζωμα στα Τέμπη επισήμανε σήμερα η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα.

Spirtzis 1

Σπίρτζης αδειάζει Κασσελάκη: «Υπερβολή να ζητήσει εκλογές με διεθνείς παρατηρητές, θα μπορούσε να το αποφύγει»

Ως «υπερβολή» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτήρισε το στέλεχος του κόμματος, Χρήστος Σπίρτζης το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε εκλογές με διεθνείς παρατηρητές.

Adonis Georgiadis 3

Γεωργιάδης για Τέμπη: Ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και αντιπολίτευση δεν θέλουν την πολιτική ισχύ Μητσοτάκη

«Ούτε έγκλημα υπάρχει στα Τέμπη, ούτε συγκάλυψη» τονίζει με ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης την οποία εγκαλεί ότι συνασπίστηκε γύρω από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.

Vouli 1

Πρόταση μομφής από το ΠΑΣΟΚ: Σκληρή μάχη στη Βουλή ξεκινά αύριο για την τραγωδία στα Τέμπη - «Πόλεμο φθοράς της εκλεγμένης κυβέρνησης» βλέπουν στο Μαξίμου

Εβδομάδα έντονων πολιτικών εξελίξεων θα είναι αυτή που ξεκινά, καθώς από αύριο αναμένεται στη Βουλή σκληρή σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που έχει προαναγγείλει ότι θα καταθέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης κατά της κυβέρνησης για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Mitsotakis Trinto Parelasi

Μόντρεαλ: Μαζί Μητσοτάκης-Τριντό στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου -«Με την επιστολική κάνουμε πράξη όραμα των ομογενών»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στον Καναδά, παρακολούθησε την παρέλαση συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, μαζί με τον Καναδό ομόλογό του Justin Trudeau.

Androulakis Pasok

ΠΑΣΟΚ: Την Τρίτη αναμένεται να καταθέσει ο Νίκος Ανδρουλάκης την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για την τραγωδία στα Τέμπη

Την Τρίτη το πρωί αναμένεται να καταθέσει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις νέες αποκαλύψεις για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής»

Mitsotakis Trinto Kanadas

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που θα πάρει τα νέα Canadair» -Τριντό: «Εντυπωσιακή αλλαγή της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας»

Τριντό: «Χαίρομαι που η φιλία μας έφερε εδώ τον Κ. Μητσοτάκη»- Μητσοτάκης: «Ελλάδα και Καναδάς στέκονται δίπλα υπερσπιζόμενοι την διεθνή τάξη»

Kasselakis Distomo

Πρώτη έξοδος για Κασσελάκη από το στρατόπεδο της Θήβας -Γιατί πήγε στο Δίστομο

Την πρώτη του έξοδο είχε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης που υπηρετεί τη θητεία του στη Θήβα.

Pavlos Marinakis 2

Μαρινάκης: Καλοδεχούμενη η πρόταση μομφής -Ισχυρά συμφέροντα θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την πορεία της χώρας

Η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη:-Το σχόλιο του ΚΚΕ για την πρόταση του Ανδρουλάκη

Gerapetritis 1

Γεραπετρίτης: Το ΝΑΤΟ συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης και πυλώνα ασφάλειας για την Ευρώπη και τον κόσμο

Τη σημασία του ΝΑΤΟ «της μακροβιότερης και ισχυρότερης αμυντικής συμμαχίας στην παγκόσμια ιστορία», για το διεθνές περιβάλλον ασφαλείας, με έμφαση στην προάσπιση των θεμελιωδών αξιών όπως είναι η εδαφική ακεραιότητα, ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου, η προστασία της ανθρώπινης αξίας, υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με αφορμή την 75η επέτειο από την ίδρυσή του.

Syriza

ΣΥΡΙΖΑ: Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα για όλα τα σκάνδαλα που η ΝΔ κρύβει στην ντουλάπα της

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει επανειλημμένα ζητήσει από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για τα σκάνδαλα που συσσωρεύονται στην πόρτα του Μαξίμου», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωση του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento».

Tragodia Tempi 3

Συρεγγέλα: Κανένα μοντάζ και καμία αλλοίωση στο υλικό για τα Τέμπη

«Κανένα μοντάζ και καμία αλλοίωση δεν υπάρχει στη συνομιλία, η ίδια η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ έχει απαντήσει πως όλο το υλικό έχει δοθεί ακέραιο στις ανακριτικές αρχές από τις 2/3/23», επισήμανε στο MEGA η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα, σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Panos Tsakloglou

Πάνος Τσακλόγλου: Την 1η Απριλίου, θα ισχύσει η τέταρτη διαδοχική αύξηση του κατώτατου μισθού - Θα ξεπερνάει τα 800 ευρώ

«Την 1η Απριλίου 2024, θα ισχύσει η 4η διαδοχική αύξηση του κατώτατου μισθού, που πλέον θα ξεπερνάει τα 800 ευρώ από τα 650 ευρώ το 2019» δηλώνει ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου.

Mitsotakis 3

Στον Καναδά ο Μητσοτάκης: Συνάντηση με Τριντό, υπογράφεται η συμφωνία για τα νέα Canadair

Στον Καναδά βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα.

Mitsotakis Synodos Koryfhs

Μητσοτάκης: H σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων και τον λαό της Ρωσίας που θρηνεί τα παιδιά του

Με μία ανάρτηση στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε για το μακελειό που προξένησε ο ISIS στη Μόσχα το βράδυ της Παρασκευής και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 93 ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων πολιτών.

Syriza 1

ΣΥΡΙΖΑ: Αποτροπιασμός και οδύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Τον αποτροπιασμό του και την βαθιά του οδύνη για την χθεσινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του.

Dendias 2

Νίκος Δένδιας για το μακελειό στη Μόσχα: Eιδεχθείς εικόνες που προκαλούν την ανεπιφύλακτη καταδίκη

Την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ, Παρασκευή 22/03, σε αίθουσα συναυλιών του Κρασνογκόρσκ, στα περίχωρα της Μόσχας, με τραγικό απολογισμό πάνω από 62 νεκρούς και 100 τραυματίες, καταδίκασε ο Νίκος Δένδιας.

Petros Pappas.jpg

Ο ΣΥΡΙΖΑ «άδειασε» τον βουλευτή Πέτρο Παππά που τάχθηκε κατά των καταλήψεων στα ΑΕΙ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε τις δηλώσεις του εκ των στενών συνομιλητών Κασσελάκη, βουλευτή Πέτρου Παππά, ο οποίος είπε πως δεν υπάρχουν νόμιμες καταλήψεις στα Πανεπιστήμια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS