Χαϊκάλης: Ο Μελάς έχει πει πάρα πολλά ψέματα

xaikalisready

«Δυστυχώς ο Παναγιώτης Μελάς έχει πει πάρα πολλά ψέματα» ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου, σημείωσε ότι «η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή και τόσο γελοία όσο μπορεί κάποιοι να θέλουν να την παρουσιάσουν».

«Εγώ περιμένω την απόφαση του Εισαγγελέα. Πιστεύω ότι και για πλάκα να ήταν, ότι και αν έχει συμβεί, όταν έχει κάποιος στα χέρια του κάποια στοιχεία πρέπει να πηγαίνει στον Εισαγγελέα γιατί από δω και πέρα τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα και δεν μπορείς να τα προσπερνάς έτσι», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την απόφαση του Παναγιώτη Μελά να ανεξαρτητοποιηθεί υπογράμμισε ότι «έχει πει πάρα πολλά ψέματα» και εξήγησε:

«Στην προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα στις 18 του μηνός αναφέρθηκε η πρώτη ιστορία απόπειρας χρηματισμού της κυρίας Ξουλίδου. Ο Μελάς είπε ότι δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και κλαίγοντας η κυρία Ξουλίδου, γιατί αμφισβήτησε κάποιος την αξιοπιστία του λόγου της, ανέφερε ότι ''και εσύ είσαι μέσα''. Ο κ. Μελάς το ήξερε από τις 18 του μηνός και του είχε δώσει και τα τηλέφωνα και τα mail».

«Ο κ. Μελάς έχει πέσει σε πάρα πολλές αντιφάσεις. Είναι προσβλητικό να λέει ότι θα ψηφίσει με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού . Προσβάλει τους συναδέλφους του και τους αγώνες που έχει κάνει ένα κόμμα όπως είμαστε εμείς», κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS