Χαμός στο twitter μεταξύ Νικολόπουλου και πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου με αιχμή τα ομόφυλα ζευγάρια

nikolopoulosnikosready

Παραλίγο να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν με την αντίδραση του κυρίου Νικολόπουλου, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ανατροπής, στις διατάξεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κατά τον κύριο Νικολόπουλο οι διατάξεις του νομοσχεδίου βάζουν «μπουρλότο στην οικογένεια», επιχειρούν «να επιβάλλουν δια της βίας την κοινωνική αποδοχή της ανωμαλίας» καθώς «οι αναφορές τύπου Μητέρα, Πατέρας, Αγόρι, Κορίτσι, κλπ. θα χαρακτηρίζονται ρατσιστικές και θα τιμωρούνται αυστηρά από το Νόμο«.

Για να ενισχύσει το επιχείρημά του, μάλιστα, ενέπλεξε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούρου Ξαβιέρ Μπέτελ γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!».

tweet1

Ωστόσο, ο κ. Νικολόπουλος με νέο tweet του έσπευσε να απαντήσει σε όλους τους... κακοπροαίρετους που τον κατηγόρησαν για «ρατσισμό», λέγοντας πως η ανάρτηση στο Twitter δεν ήταν δική του, αλλά έκανε αναδημοσίευση την ανάρτηση κάποιου άλλου, («την αντιγράψαμε» αναφέρει χαρακτηριστικά), τον οποίο μάλιστα δεν διστάζει να κατονομάσει, αποκαλύπτοντας πως είναι ο κ. Κυριάκος Τόμπρας.

tweet2gallery

Ο κ. Νικολόπουλος λίγες ώρες μετά την «επίθεση» που δέχθηκε από δεκάδες χρήστες των Social Media, αποφάσισε να δώσει την απάντησή του με δύο τρόπους: Σε πρώτη φάση διευκρίνισε πως αναπαρήγαγε την ανάρτηση κάποιου... άλλου, όμως επειδή οι χρήστες στο Twitter τον κατηγόρησαν πως τώρα αποποιείται τις ευθύνες του, έσπευσε να δώσει νέα απάντηση με νέο twwet.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ».

tweetkinaidoigallery

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου πρόσφατα σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ο σύντροφός του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος είπε το μεγάλο «ναι». Ο Ξαβιέ Μπέτελ έχει από το 2010 σχέση με τον Βέλγο αρχιτέκτονα Γκοτιέ Ντεστενέ και λίαν συντόμως οι δυο τους θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου.
συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε σάλο ανάμεσα στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης που άρχισαν να «βομβαρδίζουν» τον κ. Νικολόπουλο με τα σχόλια τους ζητώντας του εξηγήσεις για τους χαρακτηρισμούς αυτούς.

Κάπως έτσι, λοιπόν, όλη η ιστορία έφτασε στα αυτιά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει με άκρως ειρωνικό τρόπο και κάνοντας mention τον κ. Νικολόπουλο. Στην απάντησή του ο κ. Μπέτελ γράφει ότι «άκουσα πως θέλεις να μου πεις κάτι αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη».

tweet5

Μένει να δούμε αν και τι συνέχεια θα δώσει ο κ. Νικολόπουλος

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS