Χ.Α: Προθεσμία πήρε η Ζαρούλια-Κάνει λόγο για πολιτικές διώξεις

zarouliaxaetimi

Νέα προθεσμία για τις 17 Ιουνίου έλαβε η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Εξερχόμενη του δικαστηρίου δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Να σταματήσουν οι παράνομες πολιτικές διώξεις. Δεν είναι δυνατόν βουλευτές του τρίτου κόμματος να βρίσκονται προφυλακισμένοι», ήταν τα λόγια της κυρίας Ζαρούλια. Υποστηρικτές της βουλευτού της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων και την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο, έξω από το γραφείο των ανακριτών,για παραδικαστικό κύκλωμα Αθανασίου - Σαμαρά που κλείνει στη φυλακή βουλευτές του τρίτου κόμματος.

Όπως ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης, «για την κ. Ζαρούλια η μόνη αναφορά που υπάρχει στη δικογραφία είναι μια ομιλία της στη Βουλή. Θέλουν να μας απαγορεύσουν να μιλάμε».

«Όλη αυτή η αθλιότητα θα μας βγάλει πιο δυνατούς», κατέληξε.
Τις προηγούμενες ημέρες απολογήθηκε ο βουλευτής της Χ.Α Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος έμεκινε εκτός φυλακής αλλά σε περιορισμό κατ' οίκον (εξαίρεση για τις μετακινήσεις την Βουλή και σε νοσοκομείο για λόγους υγείας), 24ωρη αστυνομική φύλαξη και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ο έτετος βουλευτής Νίκος Κούζηλος που προφυλακίστηκε και είναι ο έβδομος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που παίρνει τον δρόμο για τον Κορυδαλλό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ