Χ.Α: Ζητά αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου – Επιθετικές δηλώσεις Κασιδιάρη

apofilakisimixalreadypoi

«Είμαστε τρίτο κόμμα» λέει η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με επιστολή του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού αρχηγού της, Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Ζητούμε από αύριο να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων προφυλακισμένων βουλευτών» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιλώντας σε πνεύμα ρεβανσισμού και με βολές κατά πάντων, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής θέλησε να εκφράσει την επίσημη θέση της οργάνωσης για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Χωρίς συγκεκριμένες αναφορές, ο κ. Κασιδιάρης απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό στους γνώριμους οξείς τόνους της ΧΑ ως εξής: «Μας φυλακίζουν, μας φιμώνουν, μας συκοφαντούν, γιατί μας φοβούνται. Γιατί όλα τα κόμματα του κατεστημένου τα έχουν βρει μεταξύ τους και έχουν ενωθεί μεταξύ τους ενάντια στο μοναδικό αντισυστημικό κίνημα που διεκδικεί μια μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα».

»Η Νέα Δημοκρατία πληρώνει, εκτός από την αντιλαϊκή της πολιτική, τα ψέματα και την άθλια πολιτική σκευωρία εις βάρος μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε ουρά του Σαμαρά σε αυτή την παράνομη δίωξη, και που τα στελέχη του έχουν καταθέσεις στην Goldman Sachs και την JP Morgan, απέτυχε παταγωδώς να εκφράσει το ρεύμα της λαϊκής αγανάκτησης. Η φιλελεύθερη συγκυβέρνηση, μέσω του δολοφονικού Μνημονίου και η αντεθνική Αριστερά μέσω της προώθησης της λαθρομετανάστευσης και μέσω της απεμπόλησης των εθνικών μας δικαίων».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ