Τσίπρας: Ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ –Προσφυγή στη λαική ετυμηγορία

aristeratsiprasreadypoi

Εθνικές εκλογές, το συντομότερο δυνατό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής από την Κουμουνδούρου.

Εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ως ιστορική για το λαό τη σημερινή ημέρα, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, «ανέδειξε την Αριστερά σε πρώτη δύναμη και με σημαντική διαφορά
«Έχουμε μια μεγάλη ανατροπή στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας» είπε ακόμη -εκτιμώντας, προφανώς, ότι η Περιφέρεια Αττικής θα καταλήξει στη Ρένα Δούρου- «και σε μια σειρά από σημαντικούς δήμους σε όλη την Ελλάδα», ενώ πρόσθεσε ότι αύριο «όλη η Ευρώπη θα μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Όλοι γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα αυτό είναι πρωτίστως νίκη του λαού, αφού στο πλευρό μας συσπειρώθηκαν ευρύτερες δυνάμεις για την καταπολέμηση των μνημονίων» είπε και χαιρέτισε το «μεγάλο βήμα των πολιτών, που αψήφισε τους εκβιασμούς».

«Ο λαός μας έδωσε εντολή να επισπεύσουμε, να ανταποκριθούμε στο αίτημα των καιρών για τη συγκρότηση μιας συμμαχίας που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και θα αποτελέσει τη νέα, μεγάλη απόλυτη πλειοψηφία» είπε ακόμη.

Και τόνισε: «Μας ζητά να προχωρήσουμε στη συσπείρωση όλων των αριστερών δυνάμεων, με στόχο την εκλογική νίκη στις ερχόμενες εκλογές».

«Λάβαμε μήνυμα από το λαό για τη συγκρότηση μιας μεγάλης συμμαχίας, που θα αναλάβει να σώσει την πατρίδα» συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι η δημοκρατία επιβάλλει την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ