Τοποτηρητής μέχρι την «ενηλικίωση» Τσίπρα

venizelosready1

Μπορεί να τον αμφισβητούν μέσα στο κόμμα του αλλά οι «ξένες δυνάμεις» (βλέπε Βερολίνο και γερμανοκρατούμενη ΕΕ) άλλες βλέψεις έχουν για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Δηλαδή να τον καταστήσουν τοποτηρητή της εφαρμογής των Μνημονίων, δηλαδή των όσων ο ίδιος ουσιαστικώς υπέγραψε τόσο με την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου όσο και με την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Βενιζέλος αρκείται ακόμη και σε ένα μονοψήφιο, αλλά ευπρεπές ποσοστό του ΠΑΣΟΚ, εφ' όσον κατορθώσει να μείνει αρχηγός του, έτσι ώστε να είναι ο πολύφερνος κυβερνητικός γαμβρός που θα συμπληρώνει μία κυβερνητική συνεργασία είτε πρώτο κόμμα είναι η ΝΔ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το σχέδιο αυτό των ευρωπαίων το στηρίζουν σε πρώτη φάση και ισχυροί Έλληνες επιχειρηματίες, μέχρις ότου βεβαίως ξεαθαρίσουν πλήρως οι θέσεις και προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και επέλθει μία συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα, με τον οποίο έχει ήδη αποκατασταθεί δίαυλος επικοινωνίας.
Οι προοπτικές αυτές περιλαμβάνουν βεβαίως και το σενάριο της εγκατάλειψης, αναλόγως των εκλογικών αποτελεσμάτων, του κ. Σαμαρά από τον κ.Βενιζέλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ