Τζιτζικώστας: Το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε να πουλήσει τον υδροβιότοπο της Επανομής

tzitzikostasready

«Χωρίς καμία προειδοποίηση, συζήτηση ή διαβούλευση διαβάζουμε στο site του ΤΑΙΠΕΔ ότι αποφάσισε να πουλήσει τον υδροβιότοπο της Επανομής Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου.
Ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι το ΤΑΙΠΕΔ πουλά τον υδροβιότοπο «μαζί με το κάμπινγκ, για το οποίο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και πρέπει να αξιοποιηθεί».
«Οι εκτάσεις είναι μεγάλες. Το κάμπινγκ από μόνο του μπορεί να σταθεί προς πώληση, γιατί δεν επηρεάζει τον υδροβιότοπο, αλλά αποφάσισε το ΤΑΙΠΕΔ να τον εντάξει για να το κάνει πιο ελκυστικό», τόνισε και συμπλήρωσε:
«Θα πρέπει το ΤΑΙΠΕΔ να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για λάθος. Αν δεν είναι λάθος εμείς δεν μπορούμε να είμαστε υπέρ και θα κινηθούμε με όλες τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος»
«Περιμένουμε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και των αρχηγών όλων των κομμάτων ενόψει της ΔΕΘ και θα τους ενημερώσουμε για το θέμα. Δεν είμαστε αντίθετοι σε ιδιωτικοποιήσεις, δεν είμαστε αντίθετοι στην αξιοποίηση αλλά είναι άλλο να μπαίνουμε σε περιοχές NATURA», πρόσθεσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS