Συσκέψεις επι συσκεψεων κάνουν οι δημοσκόποι για τα exit polls

ekloges1ready

Αυτή την ώρα οι επικεφαλής των εταιρειών δημοσκοπήσεων που διεξάγουν τα exit polls συνεδριάζουν προκειμένου να κάνει τις τελικές εκτιμήσεις τους και την στάθμιση των αποτελεσμάτων όπως αυτά προκύπτουν από τις δηλώσεις των πολιτών έξω από τα εκλογικά κέντρα.

Τα πρώτα αποτελέσματα των εταιρειών δημοσκοπήσεων θα δημοσιοποιηθούν στις 7 το απόγευμα με το κλείσιμο της κάλπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την φορά οι εταιρείες που συνεργάζονται για να βγάλουν κοινό αποτέλεσμα έχουν αυξήσει τα σημεία απο όπου διεξάγουν την έρευνα προκειμένου να έχουν πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα. Παρά ταύτα προβληματίζονται έντονα καθώς ο ιδιαίτερος τρόπος... διαμαρτυρίας των πολιτών να δηλώνουν στις εταιρίες άλλο κόμμα απο αυτό που ψήφισαν στην κάλπη, φαίνεται ότι λαμβάνει διαστάσεις και φοβίζει τις εταιρείες μετρήσεων.

Για τον λόγο αυτό οι επικεφαλής των εταιρειών που συμμετέχουν στις έρευνες προχωρούν σε διαδοχικές συσκέψεις ώστε να σταθμίσουν τους κινδύνους και να αποφύγουν νέο φιάσκο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ