Συνεχίζει ακάθεκτος ο Νικολόπουλος:Έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου

nikolopoulos

Συνέχεια στη διαδικτυακή κόντρα που ξέσπασε για τους γάμους των ομοφυλόφιλων ανάμεσα στον Νίκο Νικολόπουλο και τον Ξαβιέ Μπέτελ, δίνει με επιστολή που έστειλε την Παρασκευή στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, αφού θέτει σειρά ερωτημάτων στον κ. Μπέτελ, ο κ. Νικολόπουλος τον προσκαλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα, ενώ καταθέτει και ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών εξισώνει -επί της ουσίας- την ομοφυλοφιλία με φρικτά εγκλήματα όπως η παιδεραστία αφού, σχολιάζοντας και το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κούρκουλα «είναι ψεκασμένοι», διερωτάται αν είναι ψεκασμένος που δεν θέλει γάμους ομοφύλων, κτηνοβασία και παιδοφιλία.

«Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίσθηκε υφυπουργός Εξωτερικών. Διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο του Έθνους. Και επίσης εάν θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα Χριστιανοδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, που πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται σε κράτη Ευρώπης, είμαστε "ψεκασμένοι"».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νικολόπουλος χλεύασε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, χρησιμοποιώντας υβριστικό χαρακτηρισμό, με τον κ. Μπέτελ να του απαντά ειρωνικά μέσω twitter: «Γεια σου, άκουσα ότι θες να μου πεις κάτι, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη».

Ωστόσο, ο κ. Νικολόπουλος στις 02.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής απάντησε εκ νέου στο Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό, μην αφήνοντας την κόντρα να καταλαγιάσει. Μάλιστα, ο ανεξάρτητος βουλευτής, επανήλθε με νέο tweet, στο οποίο έγραφε: «Είναι δυνατόν να έχει τόσην απύθμενη και γελοία θρασύτητα; Εμείς πιστεύουμε στο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Υπάρχει κανείς που να ντρέπεται;;» ρωτούσε ρητορικά ο κ. Νικολόπουλος, απευθυνόμενος -προφανώς- στους followers του.

Λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε για να προσθέσει (με νέο tweet): «Η πλειοψηφία όσων εχουν τη γνωστή ιδιαιτερότητα εχουν ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ. Μάλλον θα ντρέπονται να πουν αυτο που με την ανωνυμία τους κρύβουν».

Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές: Να παραιτηθεί από την ΚΟ ο Ν. Νικολόπουλος
Οι αντιδράσεις συνεχίζονται και σήμερα, με τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς βουλευτές να καταδικάζουν απερίφραστα «τις απαράδεκτες, προκλητικές, ρατσιστικές δηλώσεις» του μέλους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους Νίκου Νικολόπουλου, σε βάρος του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, και να δηλώνουν ότι τόσο το περιεχόμενο όσο και το ύφος αυτού του λόγου βρίσκονται στον αντίποδα της δικής τους ιδεολογικής και πολιτικής αντίληψης.
Μάλιστα, καλούν τον βουλευτή, έστω και τώρα, να ανακαλέσει αλλά και να υποβάλει την παραίτησή του στην Κοινοβουλευτική τους Ομάδα, στην οποία θεωρούν ότι πλέον δεν έχει καμία θέση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS