Συμφωνεί με την πρόταση Σταθάκη ο Παναγιωτόπουλος

panagiotopoulos-panos-280

Σύμφωνος με την πρόταση Σταθάκη για χρονικό προσδιορισμό των εκλογών κι απεμπλοκή τους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε στον RealFm 97,8 ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος και στους Μάκη Γεωργίου και Τάκη Χατζή.
«Η είδηση της ημέρας είναι αυτή που βγήκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου στο RealFm 97,8» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος. «Να υπάρξει συμφωνία κυρίων για το πότε θα γίνουν οι εκλογές. Η πρόταση του Σταθάκη έχει ξαναγίνει από την εφημερίδα RealNews κι άλλοι έχουν συνεισφέρει σε αυτή τη συζήτηση. Να υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, και του ΠΑΣΟΚ βεβαίως, να βγει Πρόεδρος από αυτή τη Βουλή και να υπάρχει μια συμφωνία κυρίων για το πότε θα γίνουν οι εκλογές».
Όπως τόνισε το μήνυμα που θα βγει αν συμφωνηθεί να γίνουν οι εκλογές «τον Νοέμβριο του '15 για παράδειγμα, θα είναι θετικό για τη χώρα ό,τι κι αν αποφασίσει ο ελληνικός λαός».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ