Σκουρλέτης: «Ναι» σε συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα χωρίς Βενιζέλο

skourletisready

Ανοιχτοί σε μια ενδεχόμενη συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα δηλώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένες τις απόψεις του «όχι» όμως και σε τριμερή Σαμαρά - Τσίπρα – Βενιζέλου.
«Μόλις πριν από λίγες μέρες, καταθέσαμε μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δύο αιτήματα προκειμένου να υπάρξει έδαφος ελάχιστης συνεννόησης. Τον προσδιορισμό ημερομηνίας εκλογών και τη διερεύνηση από κοινού ενός προσώπου που θα εκλέγει από τη νέα Βουλή ΠτΔ. Δεν έγιναν αποδεκτά».
Αυτό είπε στην άτυπη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει περιθώριο ουσιαστικής συνεννόησης στο ζήτημα του χρέους.
Απαντώντας πάντως στα σενάρια που θέλουν τον Αντ. Σαμαρά να προσκαλεί σε συνάντηση τον Αλ. Τσίπρα, υποστήριξε ότι αν μια τέτοια συνάντηση γίνεται για την αναζήτηση συνενόχων δεν θα έχει αποτέλεσμα.
Αν πρόκειται, είπε, για μια συνάντηση –ενδιάμεσο βήμα προς το συμβούλιο αρχηγών υπό τον Κ. Παπούλια είναι ένα θετικό βήμα.
«Αν ο πρωθυπουργός αισθάνεται την ανάγκη να καλέσει τον Αλέξη Τσιπρα για να συζητήσουν είμαστε ανοικτοί», είπε θεωρώντας όμως περιττό και αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο μια τριμερή συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Τσίπρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ