Σε εξέλιξη η συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου

venizel-papandreou-280

Σε εξέλιξη είναι από τις 12.15 το μεσημέρι η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Η συνάντηση γίνεται στο υπουργείο Εξωτερικών και μάλιστα ο κ. Βενιζέλος βγήκε έξω από το υπουργικό του γραφείο για να καλωσορίσει τον πρώην πρωθυπουργό.

Η συνάντηση γίνεται έπειτα από αίτημα του κ. Βενιζέλου για να ενημερώσει τον κ. Παπανδρέου για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, τα εθνικά θέματα και την προσυνεδριακή πορεία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Με ένα τυπικό: "Γεια σου Βαγγέλη" χαιρέτισε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Χωρίς χαμόγελα και αβρότητες, οι δύο άντρες φωτογραφήθηκαν και έκλεισαν τις πόρτες του γραφείου για να συζητήσουν. Ο Παπανδρέου είπε ένα τυπικό: Γεια σου Βαγγέλη τι κάνεις; Και ο Βενιζέλος ζήτησε έναν καφέ. Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε να το φέρουν το ipad και οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν, για να ξεκινήσει η συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί επίσης αύριο, Παρασκευή, στις 11:00 με τον κ. Σημίτη, στη Βουλή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ