Σαμαράς: Θα διορθώσουμε τις αδικίες

samarasready

Το πρώτο υπουργικό συμβούλιο έλαβε χώρα λίγο μετά τις 16.30, αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στους νέους υπουργούς και υφυπουργούς να είναι «σιδεροκέφαλοι», ενώ έπειτα άρχισε να επαινεί το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο ίδιος είπε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα επιτελέστηκε έργο πολύ σημαντικό, ενώ «πολλοί λίγοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο κ. Σαμαράς μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «η Ελλάδα έκανε άλμα, άλμα μπορστά, ακόμη κι αν μερικοί μικρόψυχοι συνεχίζουν να το αρνούνται. Εδώ θα γίνουν αλλαγές, θα επιταχύνουμε κι άλλο τους ρυθμούς μας».

Ο πρωθυπουργός δεν δίστασε να παραδεχτεί πως «φυσικά και φάνηκαν κάποιες αδυναμίες, αλλά το συνολικό αποτελέσμα είναι θετικό και αυτό δεν το πιστώνεται μόνο η κυβέρνηση, αλλά όλη η χώρα, που είναι πολύ πιο δυνατή σε σχέση με δύο χρόνια πριν».

«Τώρα μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον»

«Πριν από δύο χρόνια θέλαμε να αποτρέψουμε την καταστροφή, σήμερα είμαστε δυνατοί» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς, ενώ συμπλήρωσε πως «το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν εξαιρετικά σημαντικό, από όλα τα πρόσωπα, ανεξάρτητα αν συμμετέχουν σήμερα στη νεά κυβέρνηση».
«Κάνουμε βελτιώσεις σε ό,τι μπορούμε, αλλά χωρίς να επιστρέψουμε στα ελλείμματα» - Από τον Ιούλιο έρχονται σημαντικές αλλαγές, όπως ο συμψηφισμός ΦΠΑ και η μείωση ασφαλιστικών εισφορών - Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε και στη μείωση συντελεστών φορολογίας - Χρειάζεται πολλή δουλειά, είμαστε στο τέλος της εξόδου από την κρίση - «Σας θέλω μάχιμους 24 ώρες το 24ωρο»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ