Σαμαράς για τρόϊκα: «Το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει»

samaras-3

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το κυβερνητικό επιτελείο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα στο Παρίσι αναφέρεται με άρθρο του στο «Έθνος της Κυριακής» ο πρωθυπουργός, ζητώντας παράλληλα συναίνεση από την αντιπολίτευση στο ζήτημα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει»! λέει ξεκινώντας το άρθρο του ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στις τελευταίες διαπραγματεύσεις με την τρόικα και προσθέτει πως «η τελευταία διαπραγμάτευση με την τρόικα πριν την ολοκλήρωση του μνημονιακού προγράμματος ήταν αυτό που ξέραμε από πριν ότι θα είναι: σκληρή και συνολική»!
Για το θέμα της πολιτικής σταθερότητας στην χώρα ο πρωθυπουργός τονίζει πως όλες οι αναλύσεις αναφέρουν ότι έχουν γίνει πολλά και το μόνο που ανησυχεί είναι η πολιτική σταθερότητα στη χώρα.
Σε άλλο σημείο του άρθρου του ο κ. Σαμαράς λέει πως «αν δεν βγάλουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτό θα σημάνει πολιτική αστάθεια και παρατεταμένη ακυβερνησία» ζητώντας συναίνεση και επιτιθέμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Κλείνοντας το άρθρο του ο πρωθυπουργός τονίζει ότι «δεν θα αφήσουμε κανέναν να ακυρώσει όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού τώρα που η χώρα ανακάμπτει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS