Σαμαράς: « Πήραμε το μήνυμα – Γνωρίζω τι πρέπει να αλλάξει- Θα προχωρήσω γρήγορα»

samarasenergyreadypoi

«Γνωρίζω τι και πώς πρέπει να αλλάξει και θα προχωρήσω γρήγορα» διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη δήλωσή του από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Με την ψήφο του ο λαός έστειλε μήνυμα αλλά απέρριιψε την ανατροπή» δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια, γύρισα όλη την Ελλάδα, γνωρίζω τα προβλήματα ξέρω τι και πώς πρέπει να αλλάξει και θα προχωρήσω γρήγορα».

Κατά τον κ. Σαμαρά «παρά τα προβλήματα η κυβέρνηση άντεξε στις ακραίες επιθέσεις».

«Όσοι ήθελαν αστάθεια και αβεβαιότητα και ακυβερνησία απέτυχαν. Το σύνθημα σήμερα ψηφίζουμε αύριο φεύγουν έπεσε στο κενό. Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αύξησε τα ποσοστά της σε σχέση με τις εκλογές του 2012 και μετά ήθελε και πρόωρες...»,επισήμανε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε. Η κυβέρνηση παραμένει εγγυγητής για την σταθερότητα και την ομαλή πορεία της χώρας, συνεχίζει για να βγάλει την χώρα από την κρίση και τα μνημόνια και διορθώνοντας τις αδικίες που έγιναν. Καταφέραμε αυτά τα δύο χρόνια να κρατήσουμε την χώρα όρθια, τώρα βγάινουμε από την κρίση. Σήμερα αποτρέψαμε τον εφιάλτη να γυρίσουμε πάλι πίσω στην περιπέτεια που ζήσαμε και που σήμερα ξεπερνάμε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ