Πρωτιά για Δούρου μετά απο αναμέτρηση θρίλερ

dourounikietimopoi

Με καταμετρημένο το 48,80% προηγείται με 50,4% έναντι 49,6% του Γ. Σγουρού
Πρωτιά για την Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.Σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα, όπως ενσωματώνονται στο υπουργείο Εσωτερικών και καταμετρημένο το 48,80%, η Ρένα Δούρου έχει ποσοστό 50,4% έναντι 49,6% του Γιάννη Σγουρού.
Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη Ρένα Δούρου πήγαν στα Προπύλαια και απο κεί η Ρένα Δούρου είπε: «Η μάχη κερδήθηκε .Κόντρα στις προβλέψεις και τα συμφέροντα. Απο αύριο κηρύσσουμε πόλεμο με τα συμφέροντα . Να αλλάξουμε τις ζωές μας».
Η Ρένα Δούρου τόνισε ακομα ότι «δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα με ήθος, κόντρα στις προβλέψεις και τα συμφέροντα». Όπως είπε, «εμείς δίνουμε τα εχέγγυα ότι στην περιφέρεια Αττικής δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας ούτε πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας». «Πρώτη φορά Αριστερά, σε όλη την Ελλάδα να ακουστεί ξανά», το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαια αφού «κλείδωσε» η νίκη της Δύναμης Ζωής στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.
Αμέσως μετα΄το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος είπε ότι η Ρένα Δούρου κατέγραψε μια ιστορική νίκη στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ