Προφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χ.Α Ν.Κούζηλος

kouzilosxa1ready

Ακόμα ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέρασε το κατώφλι της φυλακής. Ο βουλευτής Πειραιά Νίκος Κούζηλος και υποψήφιος δήμαρχος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος από τις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ο Νίκος Κούζηλος αρνήθηκε την ένταξη και τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ωστόσο συμφωνία με πληροφορίες, υπάρχουν στα χέρια των Αρχών βίντεο και φωτογραφίες από την επίθεση στο στέκι «Ρεσάλτο» στο Κερατσίνι 25-01-2014 με πέτρες και καπνογόνα.
Στη συγκεκριμένη επίθεση φέρεται ότι συμμετείχε ο Νίκος Κούζηλος αν και γνώριζε ότι υπάρχει έρευνα για τέτοιες επιθέσεις, γεγονός που κάνει τις Αρχες να θεωρούν πως είναι ύποπτος τέλεσης κι άλλων εγκληματικών πράξεων.
Πρόκειται για τον έβδομο βουλευτή τςη ΧΑ που οδηγείται στη φυλακή μετά τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Στάθη Μπούκουρα.
Συνέχεια στη σειρά των απολογιών θα πάρουν οι Ελένη Ζαρούλια και ο Μιχάλης Αρβανίτης.
Σε έξαλλη κατάσταση ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την απόφαση για την προφυλάκιση και του Νίκου Κούζηλου δήλωσε: «Δικαστικό έγκλημα από τη χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά. Ακόμα και αν μας φυλακίσουν όλους, δεν πρόκειται να σταματήσουμε, η ΧΑ θα είναι τρίτο πολιτικό κόμμα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS