Ποιον «φωτογραφίζουν» οι Γερμανοί ως «μεσάζοντα» για τα Leopard 2

LEOPARD

Η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου επαναφέρει την υπόθεση προμήθειας των γερμανικών αρμάτων τύπου Leopard 2 στην Ελλάδα και κάνει λόγο για «υποψία διαφθοράς».

Οπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα, δύο μεσάζοντες στην αγοραπωλησία έχουν παραδεχθεί πράξεις διαφθοράς, αλλά ένας τρίτος μεσάζοντας, που θα ήταν και ο πιο σημαντικός, αρνείται κάθε εμπλοκή. Σύμφωνα με την DW, ένα ντοκουμέντο από τη Γερμανία φαίνεται να γνωστοποιεί επιβαρυντικά στοιχεία για τον μεσάζοντα αυτόν, αλλά και για τον εντολέα του, τη γερμανική εταιρία Krauss-Maffei- Wegmann.

Συγκεκριμένα, η Süddeutsche Zeitung επικαλείται τρισέλιδο σημείωμα μάνατζερ της εταιρίας STN Atlas, που προωθούσε την υπόθεση Leopard 2 στην Ελλάδα, και στο οποίο το στέλεχος της εταιρίας αναφέρει ότι εκδηλώνεται πλέον έντονη πίεση, ακόμα και πολιτική πίεση, από τους ανταγωνιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Βρετανία και στη Γαλλία και γι' αυτό οι Γερμανοί θα πρέπει να «συντονίσουν» τις ενέργειές τους, αναζητώντας κατάλληλους «συμβούλους» στην Ελλάδα.

ARMY NEWS

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ