Παναγιωτόπουλος: Ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα

Παναγιωτόπουλος: Ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα

Καλό θα είναι να πέσουν οι τόνοι δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν στη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό χθες στο Λονδίνο, αποκάλυψε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος που συμμετείχε στη συνάντηση.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος δε θεωρεί ότι η τουρκική ηγεσία προσήλθε για να πει τις απόψεις της και να φύγει, αλλά πως υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης.

Ο κ Παναγιωτόπουλος - μιλώντας στον ΑΝΤ1 -  εκτίμησε ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες η Τουρκία να οξύνει άμεσα τους τόνους, γνωρίζοντας ότι είναι νομικά έωλη η συμφωνία της με τη Λιβύη. 

«Εμείς πάντως, πρόσθεσε, ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Η συμπεριφορά της Τουρκίας δεν μας φοβίζει αλλά μας προβληματίζει».

"Η Ελλάδα δε θα παραιτηθεί των κυριαρχικών της δικαιωμάτων", δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης. 

Είναι θετικό - πρόσθεσε - για την Ελλάδα το ότι έχει τις συμμαχίες της.

"Είναι θετικό το ότι η κυβέρνηση κάνει δεκτό το αίτημα μας για συνεδρίαση του Εθνικού Συμβούλιου Εξωτερικής πολιτικής" δήλωσε από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. 

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ως παθητικό παρατηρητή των εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά, με αφορμή την αναφορά του κ Μητσοτάκη ότι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν δυσκολίες με την Άγκυρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS