Πάγκαλος:“Ο Τσίπρας είναι ιδιοτελής και ανυπόληπτος»

pagalos-new-280

Για εμπάθεια, ιδιοτέλεια και ανυποληψία κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο BHMA FM ο κ. Πάγκαλος, κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και κυρίως την επωδό του περί αποστασίας και εκβιασμού των βουλευτών για να συγκεντρωθεί ο μαγικός αριθμός των 180 που απαιτείται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τόνισε πως η λέξη αποστασία χρησιμοποιείται δολίως από τον κ. Τσίπρα, αφού είναι φορτισμένη από την κατά κόρον χρησιμοποίησή της από το '65 και έχει χρωματιστεί με τις έννοιες της προδοσίας και του χρηματισμού. Διευκρίνισε πως για να εκλεγεί πρόεδρος χρειάζονται 25 ψήφοι πλέον αυτών των κομμάτων της συμπολίτευσης και ήδη υπάρχουν 24 ανεξάρτητοι βουλευτές συν τον προσφάτως αποχωρήσαντα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Παναγιώτη Μελά.

Χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος δήλωσε: "Ο κ. Τσίπρας υπήρξε εμπαθής και αγενής. Οι ανεξάρτητοι δεν μπορούν να είναι αποστάτες και δεν φεύγουν από πουθενά. Ο Τσίπρας τρομοκρατεί το κοινοβούλιο για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος και να οδηγηθεί η χώρα σε αστάθεια και χάος. Αυτή είναι η πολιτκή του ..."

Συνέχισε κάνοντας λόγο για έναν "κτηνώδη προπαγανδιστικό οργανισμό του κ. Τσίπρα που δέχεται κομματικές εντολές και καταστρέφει προσωπικότητες - caracter assassination κατά την αγγλική του εκδοχή.

Κληθείς να σχολιάσει την άποψη του κ. Τσίπρα πως θα δεχόταν να δει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μόνο για να του ζητήσει την παραίτησή του ο κ. Πάγκαλος τόνισε: "Ο Τσίπρας είναι ιδιοτελής και ανυπόληπτος. Αν ήμουν ο Σαμαράς δεν θα τον έβλεπα, δεν θα του έδινα τέτοια ευκαιρία, αντίθετα θα τον άφηνα στη θέση που του αρμόζει, στο περιθώριο..."

Και τελείωσε σχολιάζοντας τις απόψεις Τσίπρα περί πιθανών μετεκλογικών συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνονθύλευμα, θα καταστρέψει τη χώρα χωρίς καν να σχηματίσει κυβέρνηση. Δεν ξέρει τι λέει το παιδί (Σ.Σ ο Τσίπρας), λέει ότι ακόμα και με το ΚΚΕ θα μπορούσε να συνεργαστεί. Το ΚΚΕ τους μισεί, τους σιχαίνεται... Λέει ότι δεν θα συνεργαστεί με το Ποτάμι αλλά ίσως συνεργαστεί με τον Καμμένο. Ρωτάω τώρα: Είναι προοπτική για τον Έλληνα ψηφοφόρο να ψηφίσει δύο κοματα πυυ τα ψηφιζουν ακριβώς επειδή έτυχε να συμπαθιούνται οι αρχηγοί τους...;

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS