Οι... πεμπτοφαλαγγίτες της Κεντροδεξιάς

kedrodexiaready

Απο το kedrodexia.gr
Ένας ιδιότυπος «πόλεμος», μεταξύ παλαιών και νέων στελεχών της ΝΔ, έχει ξεσπάσει επ΄ εσχάτοις στο γαλάζιο στρατόπεδο.
Στόχος κάποιων πολιτικών κέντρων, που διακινούν διάφορες διχαστικές «πληροφορίες», είναι να δημιουργήσουν εντάσεις σε μια στιγμή που όλα δείχνουν ότι οι επαφές για τη δημιουργία ενός ουσιαστικού πόλου της Κεντροδεξιάς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Γίνεται σαφές λοιπόν ότι τέτοιου είδους δημοσιεύσεις στόχο έχουν να δυναμιτίσουν κάθε προσπάθεια συστράτευσης ΌΛΩΝ των στελεχών της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Και πρέπει να εξεταστούν με ιδιαίτερη προσοχή από Μαξίμου και Συγγρού. Όχι τίποτε άλλο αλλά ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για «πέμπτη φάλαγγα» στο ΠΑΣΟΚ όμως και στη ΝΔ υπάρχουν κάποιοι που ζηλεύουν μια τέτοια οργάνωση.

Οι τελευταίες συναντήσεις ωστόσο του Αντ. Σαμαρά με Καραμανλή και Μπακογιάννη αλλάζουν τα δεδομένα στη ΝΔ. Ο πρωθυπουργός έδειξε με τις κινήσεις του αυτές ότι αφενός δεν υπάρχει κανένα θέμα - όπως παπαγαλίζουν διάφοροι - με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και αφετέρου ότι προσβλέπει στη βοήθεια της Ντόρας για την ενότητα και την προοπτική της μεγάλης Κεντροδεξιάς παράταξης.
Στο Μαξίμου είναι σίγουροι πως την ίδια υπεύθυνη στάση θα επιδείξουν και οι λεγόμενοι γαλάζιοι βαρόνοι, που δεν συμμετέχουν και τόσο ζωηρά στις μάχες που δίνει ο πρωθυπουργός και η παράταξη.

"Η νέα Κεντροδεξιά παράταξη έχει όνομα και όραμα", τονίζουν με νόημα, στο kendrodexia.gr, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, προσθέτοντας πως ο Αντ. Σαμαράς είναι "αποφασισμένος να βάλει τέλος στις "μοναχικές πορείες" και στα παιχνίδια των γαλάζιων βαρόνων".
Ο Κεντροδεξιός

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS