Ο πρόεδρος του ρ/σ Κύπρου διέψευσε τον Νίκο Παππά για τον αριθμό καναλιών

pappas nikos vouli 740

Σε διάψευση του Νίκου Παππά προχώρησε ο πρόεδρος του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου της Κύπρου στα όσα είπε για τον αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών που λειτουργούν στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα ο  γενικός διευθυντής της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, Νεόφυτος Επαμεινώνδας, δήλωσε ότι στο κανάλι "Ε" ότι λειτουργούν επτά ιδιωτικά κανάλια κι όχι τέσσερα όπως υποστήριξε πρόσφατα ο υπουργός επικρατείας.

Ξεκαθάρισε ακόμα ότι «αρμόδια Αρχή για να χορηγήσει, να τροποποιήσει ή να ανακαλέσει άδειες είναι μόνο η Αρχή [Ραδιοτηλεόρασης]», δηλαδή το αντίστοιχο ΕΣΡ.

«Έχουν χορηγηθεί 11 άδειες που λειτουργούν τηλεοπτικούς οργανισμούς. Επτά είναι γενικού ενδιαφέροντος, δηλαδή με πρόγραμμα ποικίλης ύλης, είναι σταθμοί ελεύθερης λήψης. Οι άλλοι τέσσερις είναι συνδρομητικοί, θεματικοί και εκπέμπουν μέσω ίντερνετ ή καλωδιακής τηλεόρασης», προσέθεσε ο κ. Επαμεινώνδας.

Ο κ. Επαμεινώνδας είπε ακόμα ότι το θεσμικό πλαίσιο για να ξεκαθαρίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στην Κύπρο απλοποιήθηκε το 2010, ενώ το ετήσιο τέλος για κάποιον που διαθέτει μια τηλεοπτική άδεια είναι 51.400 ευρώ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ