Ντινόπουλος για Δούρου : Η πόρτα του γραφείου είναι ανοικτή αν και δεν τη ψήφισα...

dinopoylos-douroyready

Κατά τη διάρκεια των Περιφερειακών εκλογών η μεταξύ τους κόντρα πήρε διαστάσεις... ηφαιστείου πριν από την έκρηξη, με εκατέρωθεν βολές από τηλεοράσεως και όχι μόνο. Η πολιτική ζωή, όμως, φέρνει το νέο υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο να συνεργαστεί -ή τουλάχιστον να συνομιλήσει- με τη νέα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.
Ερωτηθείς από το ΑΠΕ-ΜΠΕ γι' αυτό το ενδεχόμενο, ο Αργύρης Ντινόπουλος απάντησε: ««Και για την κυρία Δούρου, αλλά και για όλους τους περιφερειάρχες, όπου κι ανήκουν, η πόρτα του υπουργείου Εσωτερικών είναι ανοικτή. Είναι γνωστό ότι εγώ δεν ψήφισα την κυρία Δούρου, ούτε φυσικά περίμενα ποτέ να με ψηφίσει η κυρία Δούρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Κοινά είναι τα προβλήματα και με καλή διάθεση μπορούμε να δώσουμε λύσεις, έστω κι αν έχουμε διαφωνίες».
Για να συμπλήρώσει: «Το κυρίαρχο θα είναι η πολύ καλή συνεργασία με τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες όπου κι αν ανήκουν. Η προτεραιότητά μου θα είναι ακριβώς αυτή: η πόρτα μου και το τηλέφωνό μου θα είναι ανοικτό σε όλους τους δημάρχους και σε όλους τους περιφερειάρχες της χώρας, όπου αυτοί και αν ανήκουν. Προέρχομαι από την αυτοδιοίκηση και ξέρω πόσο δύσκολη ήταν η προηγούμενη τετραετία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θέλω να πιστεύω ότι οι νέοι δήμαρχοι και οι νέοι περιφερειάρχες θα έχουν μια καλύτερη θητεία και προς αυτή την κατεύθυνση το υπουργείο Εσωτερικών θα βοηθήσει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ