Μεγάλη νίκη Μώραλη στον Πειραιά με 57%-Τον συνεχάρη ο Μιχαλολιάκος με δηλώσεις

mixaloliakosready

Καλή επιτυχία στον Γιάννη Μώραλη ευχήθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος του Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, αποδεχόμενος έτσι την ήττα του, από τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής".
Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι τη δύναμη την έχει ο λαός, ο οποίος έχει το δικαίωμα στο σωστό και στο λάθος, και ευχήθηκε να "έχει επέλεξει το σωστό".
Ο Γιάννης Μώραλης , απο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα συγκεντρώνει ποσοστό 57%  και προβάδισμα 20 μονάδων απο τον απερχόμενο δήμαρχο.Αυτή την ώρα κ στο εκλογικό του κέντρο του κ. Μώραλη , έχουν συγκεντρωθεί πολλοί Πειραιώτες και γίνομται πανηγυρισμοί , ενώ αναμένεται να προσέλθει και ο ίδιος απο στιγμή σε στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μιχαλολιάκου :

Σε δηλώσεις του στα συγκεντρωμένα ΜΜΕ, ο κ. Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε ότι έχασε στη μονομαχία με τον κ. Μώραλη, λέγοντας ότι «πήρα τηλέφωνο τον κ. Μώραλη και του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Χωρίς υποσημειώσεις. Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του παραπονεμένου. Ούτως ή άλλως, ο πειραϊκός λαός μού έχει χαρίσει πολλές, πολλές χαρές. Κάποια στιγμή έπρεπε να γευτώ και εγώ την πίκρα μιας ήττας. Σας βεβαιώ ότι δεν νιώθω πικραμένος, ίσως να νιώθω και λυτρωμένος. Δεν αποχωρώ από την πολιτική. Είμαι παρών, για τον Πειραιά και την πατρίδα μου. Τις επόμενες ώρες και ημέρες θα συνέλθει ο συνδυασμός για να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Δεν μου ταιριάζουν τα μοιρολόγια. Τα μοιρολόγια στο μέρος από το οποίο κατάγομαι τα έχουμε για τους νεκρούς. Εγώ δεν είμαι νεκρός. Είμαι ζωντανός και δυνατός. Αισθάνομαι ότι και τώρα που περπατάω, ο κόσμος πιστεύει ότι ήμουν ένας επιτυχημένος δήμαρχος».

Στην ερώτηση εάν ο Πειραιάς, ύστερα από το σημερινό αποτέλεσμα, στηρίζει την κυβέρνηση, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε χαρακτηριστικά «εάν εγώ είμαι προέκταση της κυβέρνησης, εγώ πήρα μεγαλύτερο ποσοστό από τη Νέα Δημοκρατία. Με την ετυμηγορία του, ο πειραϊκός λαός προτίμησε μια άλλη αλλαγή. Όπως το '81 είχε προτιμήσει μια άλλη αλλαγή. Και η απόφαση αυτή είναι σεβαστή».

Πρώτος την εικόνα για την επικράτηση του Γιάννη Μώραλη είχε δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν λίγο πριν τις 8 το βράδυ είχε μεταβεί στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και είχε δηλώσει «θα υπάρξουν πανηγυρισμοί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS