Μπουτάρης: Βλέπεις το άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά και σε πιάνει αναγούλα

mpoutaris-1

"Προσπαθούμε να αλλάξουμε την αισθητική της πόλης. Βλέπουμε όλα αυτά τα αγάλματα που έχουμε. Είναι να τα μαζέψουμε όλα μαζί σε ένα σημείο και να τα θαυμάζουμε για την κακογουστιά. Βλέπεις αυτό του Εμμανουήλ Παππά και σε πιάνει αναγούλα" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβούλιου για τα αγάλματα. Το θέμα έθεσε στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας ο δήμαρχος Σιντικής Σερρών Φώτης Δομουχτίδης ζητώντας εξηγήσεις από τον Γιάννη Μπουτάρη.


"Το άγαλμα του Εμμανουηλ Παππά όπως και του Φιλίππου στο Βασιλικό θέατρο είναι παντελώς ακαλαίσθητο" επέμεινε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. "Υπάρχει ολόκληρος δήμος που έχει πάρει το όνομα του ήρωα. Έχει αναστατωθεί ο δήμος και ολόκληρες οι Σέρρες" απάντησε ο κ. Δομουχτίδης. "Δεν θα μου υπενθυμίσεις πατριωτισμούς και τέτοια. Να σκέφτεσαι πριν μιλάς" πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα rthess.gr.


"Δεν θίγεται ο δήμος αν το άγαλμα είναι ακαλαίσθητο. Τι σχέση έχει;" ανταπάντησε ο κ. Μπουτάρης κλείνοντας το θέμα που απασχόλησε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS