Μπαλάφας: Θεσμικά αναγκαία η συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα

balafas

Για το ενδεχόμενο συνάντησης του ΑντώνηΣαμαρά με τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ,Γιάννης Μπαλάφας, αφήνοντας, παράλληλα, αιχμές για την κυβέρνηση.

«Δεν είμαστε πια στο 3-4%. Εξ αντικειμένου αναλαμβάνουμε πολύ μεγάλες ευθύνες. Είναι φυσικό να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες όπως αυτές που ανέπτυξε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega και τόνισε:

«Εμείς θέλουμε και με τον κ. Σαμαρά να συζητήσουμε, είναι θεσμικά αναγκαίο, όπως θέλουμε να γίνει και συμβούλιο αρχηγών. Για να γίνει όμως αυτή η συζήτηση πρέπει να αναληφθεί πρωτοβουλία από τον κ. Σαμαρά. Βεβαίως είναι άλλο πράγμα το να προσέρχεσαι σε μια συνάντηση και να συζητάς και άλλο το τι λες. Εμείς δεν αλλάζουμε τις βασικές εκτιμήσεις μας».

Ο κ. Μπαλάφας πρόσθεσε ότι «τα συνεχιζόμενα μεγάλα αδιέξοδα της κυβέρνησης, η πλήρης απονομιμοποίηση στη συνείδηση του λαού, δημιουργούν και τις ενδοκυβερνητικές αναταράξεις. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τη πορεία και τη πολιτική της κυβέρνησης. Πέφτουν συνέχεια από γκάφα σε γκάφα».

Και σημείωσε: «Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση με τις 100 δόσεις. Ψήφισαν τη διάταξη και λίγο μετά, ψήφισαν άλλη πιο περιορισμένη διάταξη που εξαιρούσε πολλούς πολίτες. Τα ίδια φαίνεται ότι θα γίνουν και τώρα. Δεν θέλουν και δεν μπορούν να εφαρμόσουν μια πολιτική στοιχειωδώς διαφορετική από αυτή που τους επιβάλλεται από τους δανειστές».

Πηγή: newpost.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ