Μπέτελ: «Απομονωμένος εξτρεμιστής» , λέει για το Ν.Νικολόπουλο

betelprothiplouxemready

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μέσω διαδικτύου ανάμεσα στον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο και τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπέτελ δείχνει να μην έχει τέλος!

Ο Νίκος Νικολόπουλος χλεύασε νωρίτερα σήμερα τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, χρησιμοποιώντας υβριστικό χαρακτηρισμό, με τον κ. Μπέτελ να του απαντά ειρωνικά μέσω twitter: «Γεια σου, άκουσα ότι θες να μου πεις κάτι, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη». Το υβριστικό σχόλιο του Έλληνα πολιτικού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα.

Διαβάστε εδώ τη διαδικτυακή κόντρα με αφορμή τα ομόφυλα ζευγάρια

Αργότερα σήμερα το απόγευμα, ξανά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Ξαβιέ Μπέτελ σχολίασε: «Οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση μου με τον φίλο μου τον Αντώνη Σαμαρά είναι τέλειες, και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός απομονωμένου εξτρεμιστή».

bettel - twit

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπέτελ σπούδασε Ναυτικό και Εκκλησιαστικό Δίκαιο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ