Μελάς: 4 βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ψήφισαν για Πρόεδρο –Καμμένος :Τα ονόματα αλλοιώς μηνύσεις

melas -kammenos-280

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Παναγιώτη Μελά.

Μετά την επιθετική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ κατά του ανεξάρτητου βουλευτή, με την οποία τον καλούν να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των 4 βουλευτών αλλιώς θα κινηθούν νομικά εναντίον του, ο κ. Μελάς πέρασε στην αντεπίθεση.

Μιλώντας στο star.gr, ο κ. Μελάς τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει τα ονόματα: «Άμα θέλουν, τα δίνω. Απλά δεν θέλω να ασχοληθώ, έχω αποστασιοποιηθεί πλέον».

Όπως τονίζει ο ίδιος, η συνομιλία που είχε με τους βουλευτές των ΑΝΕΛ έγινε προ 15-20 ημερών. Μάλιστα, ο βουλευτής Α' Πειραιά επιβεβαίωσε ότι ένας εξ αυτών τον παρακαλούσε να πει στον Καμμένο ότι «πρέπει να ψηφίσουμε για Πρόεδρο για να μπορέσω να επιστρέψω στην εκλογική μου Περιφέρεια».

Ο κ. Μελάς τόνισε ότι οι εν λόγω βουλευτές «φοβήθηκαν» μετά την αντίδραση του Πάνου Καμμένου, που ξεκαθάρισε πως καμία ψήφος δε θα δοθεί από βουλευτή των ΑΝΕΛ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Είναι νέοι βουλευτές και δεν έχουν "πολιτικό" θάρρος».

Όσον αφορά τη στάση του από 'δω και πέρα, ο κ. Μελάς ήταν πολύ σαφής: «Εγώ ό,τι έρχεται και είναι καλό για την Ελλάδα θα το ψηφίζω. Ό,τι είναι κακό, δεν θα το στηρίζω».

Ο ίδιος, ξεκαθαρίζει ότι η σταθερή πολιτική στάση του είναι να μην έχει «καμία σχέση με τα μνημόνια» αλλά υπογράμμισε πως αν πειστεί ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φέρει χειρότερη κατάσταση, τότε θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Αν πειστώ ότι η επόμενη κυβέρνηση, που όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα φέρει χειρότερη κατάσταση, τότε θα ψηφίσω. Αν μου υποσχεθούν ότι θα είναι καλύτερη η κατάσταση για το λαό, ναι, να μη στηρίξω την εκλογή του Προέδρου. Να μου το υπογράψουν όμως, όχι με λόγια του αέρα όπως στη Θεσσαλονίκη (σ.σ.: εννοεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ)».

Η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ


Σκληρή επίθεση στον Παναγιώτη Μελά εξαπέλυσαν οι ΑΝΕΛ αναφορικά με τους ισχυρισμούς του ανεξάρτητου -πλέον- βουλευτή για 4 ακόμη βουλευτές των ΑΝΕΛ που άφηναν ανοικτό παράθυρο για να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι ΑΝΕΛ καλούν τον κ. Μελά να δώσει τα ονόματα των βουλευτών στη δημοσιότητα εντός 24ώρου, τον αποκαλούν «διασκεδαστικό» και κάνουν λόγο για «αστειότητες »

Ολόκληρη η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

«Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητές του έχουν ένα όριο.

Τον καλούμε μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι "θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο".

Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες»

Τι είπαν Μελάς και Μηταράκης στην Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση «κουμπαράς»

Τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν το κρίνουν θετικό για την χώρα, υποστήριξε ο προσφάτως παραιτηθείς από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος κ. Π. Μελάς, ο οποίος κατέθεσε σήμερα, όπως και ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ν. Μηταράκης, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Ξουλίδου, που τους ενέπλεξαν ουσιαστικά σε «απόπειρα χρηματισμού» της προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όπως επίσης υποστήριξε ο ίδιος, ένας από τους συναδέλφους του στους ΑΝΕΛ τον παρακάλεσε να πείσει τον Π. Καμμένο να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην εκλογική του περιφέρεια!
Όπως διευκρίνισε κανείς από αυτούς δεν είναι η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, με την οποία δεν έχει συζητήσει, ενώ υποστήριξε ότι όταν ζήτησε ο Π. Καμμένος να υπογράψουν χαρτί ότι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαφώνησε εκτός από τον ίδιο και ο Γ. Δημαράς.
Ο κ. Μελάς χαρακτήρισε «αισχρότητες» όσα αναφέρθηκαν για το πρόσωπό του και ζήτησε να γίνει έλεγχος σε όλους, όπως και να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα από τη Βουλή σε βάρος Καμμένου και Ξουλίδου.
Από την πλευρά του ο κ. Μηταράκης ανέφερε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ότι κατέθεσε τους ακολούθους του στο twitter , χαρακτήρισε την υπόθεση προσπάθεια εκφοβισμού των ανεξάρτητων βουλευτών και πρόσθεσε ότι ζήτησε επίσης παρέμβαση της επιτροπής δεοντολογίας για λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον Καμμένου και Ξουλίδου.
Όσον αφορά τον καταγγελλόμενο από την κ. Ξουλίδου σαν «διαμεσολαβητή» στον χρηματισμό, ο υφυπουργός Ανάπτυξης ανέφερε: «Ήρθε στο πολιτικό μου γραφείο το 2012, για να ζητήσει ένα ρουσφέτι, έψαχνε δουλειά για το γιο του. 'Ήρθε και σε μια εκδήλωση το 2013, στην κοπή πίτας μου με άλλα 1.200 άτομα. Δεν ξέρω αν ήρθε στην αντίστοιχη εκδήλωση του 2014. Όλο αυτό είναι το πιο γελοίο θέμα που έχω δει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS