Μαριάς: Ο Ντάισελμπλουμ μίλησε για αποζημίωση της Ελλάδας και νέα χρηματοδότηση

mariasnotisready

Ο ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότης Μαρίας, μίλησε στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και αποκάλυψε τα όσα είπε ο πρόεδρος του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
«Στην οργανωμένη συζήτηση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με τον πρόεδρο του Eurogroup. Ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε ότι η Ελλάδα έχει πετύχει σημαντικές επιτυχίες, θα πετύχει ανάπτυξη και ότι είναι ανοιχτό το Eurogroup στον βαθμό που υπάρχει ανάγκη, για νέα χρηματοδότηση. Κάτι τέτοιο, σημαίνει νέο μνημόνιο», σχολίασε αρχικά ο κ. Μαριάς και συνέχισε:
«Τέθηκε το ζήτημα της αποζημίωσης της χώρας. -Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο λέει ότι φταίτε. Προτίθεστε να επακολουθήσετε τις αποφάσεις του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου;- τον ρώτησα».
«Ο κ. Ντάισελμπλουμ, ήταν απολογητικός. Δεν αρνήθηκε το θέμα της αποζημίωσης, παραδέχθηκε την άσχημη κατάσταση της χώρας και είπε ότι θα πάρει κάποια μέτρα ενίσχυσης της Ελλάδας και επανέλαβε το θέμα της επιπλέον χρηματοδότησης», πρόσθεσε ο κ. Μαριάς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS