Μαρία Σόδη -Σταυρινούδη: «Να με κρίνουν για το έργο μου όχι για το ντύσιμο μου»

sodivouleftisndreadypoi

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η βουλευτής Χίου Μαρία Σόδη- Σταυρινούδη για τα όσα ειπώθηκαν για την χθεσινή της εμφάνιση, κατά την ορκωμοσία της στη Βουλή.

Η κα Σταυρινούδη - Σόδη μίλησε το πρωί στο MEGA και είπε: «Δεν αντιλήφθηκα να είπε κάτι ο κ. Τραγάκης για το ντύσιμό μου, όπως γράφουν κάποιοι. Λένε για το μαύρισμά μου, αλλά εγώ όλο το καλοκαίρι ήμουν στο μαγαζί μου και δούλευα».

«Να με κρίνουν από το έργο μου και όχι από τις ενδυματολογικές μου επιλογές» είπε η νέα βουλευτής της Ν.Δ.

«Εγώ στη Βουλή πήγα, έστω και τρίτη επιλαχούσα, για έργο και όχι, για να σχολιαστεί το ντύσιμό μου, το μαύρισμά μου» τόνισε.

sodivouleftisndgallery

Σε ερώτηση για το αν βρέθηκε τετ α τετ με τον κ.Τραγάκη μετά την ορκωμοσία της, η κ.Σόδη είπε ότι τον συνάντησε και μίλησαν, απέφυγε ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες του διαλόγου τους.

Η κα Σταυρινούδη - Σόδη είναι η αντικαταστάτρια του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε για να ορκιστεί αντιπεριφερειάρχης Χίου.

Την ίδια ώρα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», λίγη ώρα πριν την ορκωμοσία, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης βλέποντας την εμφάνιση της κας Σταυρινούδη - Σόδη, με το βαθύ ντεκολτέ , φέρεται να ζήτησε από πολλές βουλευτίνες που ήταν παρούσες να δανείσουν στην καινούρια βουλευτή ένα σακάκι για να είναι πιο ευπαρουσίαστη.

sodi3gallery

Ποια είναι η βουλευτής της ΝΔ

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1964 στη Χίο και είναι παντρεμένη με τον κ. Γιώργο Σόδη φαρμακοποιό - επιχειρηματία και γιο του παλιού βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Σόδη.

Σπούδασε αισθητικός στη Θεσσαλονίκη και από εκεί μεταπήδησε στην Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών. Συνέχισε για μεταπτυχιακά στο Παρίσι με αντικείμενο την αισθητική και την κοσμετολογία. Το 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε το τμήμα εκπαίδευσης Αισθητικών της Γαλλικής εταιρίας Rene Guinot. Το 1992 αποφάσισε να γυρίσει στη Χίο προκειμένου να «στήσει» την δική της δουλειά. Το ινστιτούτο Αισθητικής «έπιασε» και το 2002 εγκαινίασε το πρώτο κέντρο Μastic Spa στη Χίο, ένα υπερσύγχρονο χώρο εφαρμοσμένης αισθητικής και laser. Το γεγονός ότι οι θεραπείες είχαν ως βάση καλλυντικά από μαστίχα κέντρισε το πανελλήνιο ενδιαφέρον και άνοιξε τον δρόμο για την επέκταση της εταιρίας.

Η ίδια όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν «τρελαίνεται» για μια παρτίδα τάβλι και για μια μερίδα ντολμαδάκια.

sodi2gallery

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS