Λυκούδης: Ο πρόεδρος οφείλει να κάνει αυτοκριτική

likoudisready

Η απόφαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ να μην τεθεί θέμα παραίτησης του Φώτη Κουβέλη και να παραπέμψει τη συζήτηση για όλα τα θέματα στο Συνέδριο του Σεπτεμβρίου δεν φαίνεται να ρίχνει τους τόνους στο κόμμα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο Σπ.Λυκούδης δήλωσε: «Το μεγαλύτερο θέμα του κόμματος είναι ότι μετά την εκλογική ήττα, θα πρέπει να συνομιλήσει με την κεντροαριστερά, κάτι που δεν έκανε πριν τις εκλογές κι αυτό είναι πρόοδος. Οφείλει ωστόσο να κάνει και αυτοκριτική η αρχηγία του κόμματος», είπε ο Σπύρος Λυκούδης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Παράλληλα, τόνισε ότι «πρέπει να γίνει αποτίμηση της συντριβής» και συμπλήρωσε «διαχείριση επιφάνειας ήταν η διαχείριση του εκλογικού αποτελέσματος».

Για το διχασμό στο εσωτερικό του κόμματος, παραδέχτηκε ότι υπάρχει μία αντίληψη, που θέλει στελέχη να βλέπουν σαν λύση μία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της πρωτιάς του. «Στην ουσία να "προσκολλούνται" πάνω του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος πάντως, αποστασιοποιείται από αυτήν τη θέση, τονίζοντας ότι «πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, για να πάει μπροστά, για να αποκτήσει βάρος».

Ο κ. Λυκούδης απέκλεισε αποχώρηση από την ΔΗΜΑΡ λέγοντας «μέχρι τον Σεπτέμβριο θα παραμείνω στο κόμμα μου, για να δω τι θα γίνει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ