Λαφαζάνης:Μόνο προσωρινές λύσεις θα δώσει στην κυβέρνηση ο ανασχηματισμός

lafazanisready

Μόνο προσωρινές λύσεις θα δώσει στην κυβέρνηση ο ανασχηματισμός. Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σημειώνοντας ότι οι αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο δεν μπορούν να παίξουν ρόλο στην τροποποίηση της πολιτικής που εφαρμόζεται.

«Ουδέποτε είδα κυβέρνηση που καταποντιζόταν να διασώζεται από ανασχηματισμό, ο ανασχηματισμός φέρνει μόνο εφήμερες αλλαγές το κλίμα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εχουμε ένα ασφυκτικό νεοφιλελεύθερο πολιτικό πλαίσιο και είμαστε υπό νεοαποικιακοκρατική κηδεμονία με Τρόικα και μνημόνια. Είναι δυο παράγοντες απαγορευτικοί, έστω και για τροποποιήσεις των υπαρχουσών πολιτικών, ο ανασχηματισμός δεν μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

Ακόμη σημείωσε ότι η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές διαμόρφωσε ήδη ένα νέο πλαίσιο για τις διαπραγματεύσεις για το χρέος. «Φανταστείτε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία πόσα θα αλλάξουν και στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ