Λαφαζάνης: Η συναίνεση συνεπάγεται νέα πολιτική λεηλασίας και διάλυσης

lfazanisready

«Ακούω κάποιους να λένε για συναίνεση, αλλά η συναίνεση συνεπάγεται νέα πολιτική  λεηλασίας και διάλυσης», δήλωσε από το βήμα της βουλής, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας για τα λογιστικά πρότυπα.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Λαφαζάνης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, επισημαίνονται ότι οι διαπραγματεύσεις θα οδηγήσουν σε ένα νέο μνημόνιο με νέα σκληρά μέτρα, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι τροικανοί ζητούν «τη μάνα τους και τον πατέρα τους». Μάλιστα έκανε λόγο για διάλυση του ασφαλιστικού, για νέο αντιεργατικό νόμο, για απαγόρευση των απεργιών και νέες απολύσεις.

«Το μνημόνιο είναι αθάνατο» υπογράμμισε, ενώ κάλεσε τον Υπουργό Οικονομικών να δώσει διευκρινίσεις στη Βουλή για τις διαπραγματεύσεις «με τους υπαλληλίσκους της τρόικας».

Παράλληλα, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκλιπαρούν την τρόικα προκειμένου να κάνουν αξιολογήσεις για την καταστροφή της χώρας, κάτι που «δεν συμβαίνει ούτε στις χειρότερες αποικίες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ