Λαφαζάνης: «Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να υπογράφει συμφωνίες»

lafazanisready

«Δεν πρόκειται να δεχτούμε τις νέες συμφωνίες, θα τις ακυρώσουμε», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μέσα στον Ιανουάριο. «Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο, είναι πιθανότατο να έχουμε εκλογές μέσα στο Γενάρη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Λαφαζάνης επισήμανε: «Η κυβέρνηση έχει να ψηφίσει ένα πολυνομοσχέδιο - σκούπα, λαιμητόμο για μισθούς, συντάξεις κι εργασιακά δικαιώματα, και παράλληλα ένα νέο σκληρότατο μνημόνιο. Δεν ξέρω αν είναι σε θέση αυτή η Βουλή να ψηφίσει και τα δύο τερατουργήματα, ή αν θα πάει σε εκλογές πριν ή ταυτόχρονα με την εκλογή ΠτΔ. Αν θα το επιτρέψουν οι τροϊκανοί να πάει σε εκλογές με τη νέα συμφωνία σε εκκρεμότητα. Το έδαφος πάντως είναι πολύ ναρκοθετημένο, οι δυσκολίες της κυβέρνησης είναι ανυπέρβλητες. Αυτή η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες, το μόνο που νομιμοποιείται είναι να πάει σε εκλογές».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ