Κουρουμπλής:Ανεξάρτητος βουλευτής μου είπε ότι δέχεται πιέσεις

kouroyplis-action-280

Τα περί "κουμπαρά" επανέφερε στο προσκήνιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο Action24.
Έπειτα από σχετική ερώτηση για τον χρηματισμό των βουλευτών ο κ. Κουρουμπλής είπε: "Προχθές μιλούσα με βουλευτή φίλο μου προερχόμενος από τους Αν.Ελ. ,που έχει ανεξαρτητοποιηθεί, μου είπε 'δεν μπορείς να φανταστείς τι πιέσεις μου ασκούν. Είναι απίστευτες οι πιέσεις που μου ασκούν'".
Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν εννοεί τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Παναγιώτη Μελά. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης τόνισε πως "υπάρχει μία διάθεση πρακτικής εκφοβισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ στους βουλευτές". "Δηλητηριάζουμε την πολιτική αυτή τη στιγμή με τις δηλώσεις περί χρηματισμού βουλευτών", συμπλήρωσε ο κ. Καραγκούνης.

Όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του χρηματισμού της βουλευτή των Αν.Ελ Σταυρούλας Ξουλίδου ο κ. Κουρουμπλής επεσήμανε πως "είναι οι σοβαρές οι καταγγελίες της κ. Ξουλίδου, υπάρχουν άνθρωποι από τη ΝΔ που θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά". Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα ο Κώστας Καραγκούνης τόνισε πως "με αυτά που λέγονται δηλητηριάζουμε την πολιτική ζωή της χώρας". "Είναι αδιανόητο να λέγονται από βουλευτές πράγματα για 'κουμπαράδες και χρηματισμούς'". Παράλληλα ο κ. Καραγκούνης κάλεσε τον Π. Κουρουμπλή να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει και αφορούν χρηματισμό βουλευτών. "Το τελευταίο τετράμηνο υπάρχει έμεση πίεση από τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλοιώσει την ελευθερία της συνείδησης των βουλευτών", συμπλήρωσε ο κ. Καραγκούνης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ