Καμμένος: «Ο πόλεμος που μας έγινε ήταν πρωτοφανής»

kammenosreadypoi

"Η αποδοκιμασία της κυβέρνησης είναι δεδομένη" δήλωσε ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών για το ευρωκοινοβούλιο.
"Είναι σημαντικό πλέον ότι εκτός από την εκπροσώπηση στη Βουλή των Ελλήνων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν το δικό τους ευρωβουλευτή. Τα ποσοστά που πήραμε δεν μας ικανοποιούν είναι όμως χαρακτηριστικό ότι ο πόλεμος που μας έγινε είναι πρωτοφανής" είπε ο κ. Καμμένος,
"Υπάρχει όμως και ένα άλλο μήνυμα από τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών. Δεν υπάρχουν περιθώρια να υπάρχει κατάτμηση των πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, τα κόμματα του 0,5% και του 1% δεν μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα. Για αυτό το λόγο εμείς που αντέξαμε, καλούμε το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, των κινημάτων, των κινημάτων της πλατείας να έρθουν κοντά μας, ώστε να επεκτείνουμε το μεγάλο αυτό μέτωπο. Εάν είχαμε καταφέρει να το κάνουμε πριν από τις εκλογές θα είχαμε ήδη εκλέξει περισσότερους από δυο ευρωβουλευτές.
Καιρός είναι λοιπόν τώρα, με ένα μεγάλο πολιτικό συνέδριο το οποίο θα ξεκινήσει τις διεργασίες του άμεσα, να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε εκείνο τον πολιτικό φορέα μαζί, δίπλα και γύρω από τους Ανεξάρτητοι Έλληνες, που θα αποτελέσει την πατριωτική, δημοκρατική δύναμη η οποία θα ανατρέψει το σημερινό καθεστώς" τόνισε ο κ. Καμμένος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ