Η παραίτηση Ψυχάρη έχει συγκεκριμένα μηνύματα

psixaris-andreas-280

Η αιφνίδια παραίτηση του βουλευτού της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη δεν συνιστά μια έμμεση αλλά σαφή αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά ενδεχομένως αποκαλύπτει και μία σημαντική αλλαγή στον συσχετισμό των δυνάμεων του ελληνικού επιχειρηματικού κατεστημένου που στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση.

Η αποκήρυξη του πολιτικού συστήματος από τον Ψυχάρη με την δήλωση της παραίτησής του, είναι βέβαιο ότι έγινε σε συνεννόηση με τον πατερα του, που είναι ο επικεφαλής του ισχυρού Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Κατόπιν αυτού έχει ενδιαφέρον το πως θα αντιμετωπίζει την κυβέρνηση, από εδώ και στο εξής ο συγκεκριμένος Οργανισμός αλλά και το ΜEGA, στο οποίο ο ΔΟΛ είναι ένας από του μεγάλους μετόχους. Κι αυτό διότι φαίνεται ότι ο ένας μετά τον άλλον οι εκπρόσωποι όχι μόνο του διεθνούς αλλά και του εγχώριου κατεστημένου έχουν αρχίσει να εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά, αν δεν τον εγκαταλείπουν σταδιακά.

Η παραίτηση Ψυχάρη έρχεται στον απόηχο μιας νέας γκάφας της κυβέρνησης όσoν αφορά στις δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος, παρά τις προηγούμενες διαβεβαιώσεις. Το νέο αυτό κυβερνητικό ολίσθημα που αποκαλύπτει απαράδεκτη προχειρότητα –για πολλοστή φορά- και ερεθίζει ακόμη περισσότερο την κοινωνία, έχει ερεθίσει και άλλους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης, γεγονός που κλονίζει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση Σαμαρά!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ