Διάταξη- συγχωροχάρτι για τους κατηγορούμενους βουλευτές της ΧΑ

mixaloliakosreadypoi

Με συγχωροχάρτι για τους κατηγορούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι ήδη προφυλακισμένοι ισοδυναμεί διάταξη του υπό αναμόρφωση Ποινικού Κώδικα, η οποία προκαλεί προβληματισμό και δυσαρέσκεια σε δικαστικούς και νομικούς κύκλους.
Στην πρόταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την αναμόρφωση του Ποινικού Κώδικα περιλαμβάνεται διάταξη που θέτει ως αναγκαία προϋπόθεση για τη στοιχειοθέτηση του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης τον πορισμό οικονομικού οφέλους.
Εάν η επίμαχη διάταξη υιοθετηθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης σημαίνει -σύμφωνα με τους δικαστικούς κύκλους- ότι χορηγείται συγχωροχάρτι στους κατηγορούμενους βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής σε βάρος των οποίων έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης, χωρίς φυσικά τον πορισμό του οικονομικού οφέλους.
Πάντως,από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης πηγές τόνιζαν ότι οι προτάσεις των νομοπαρασκευαστικών επιτροπών δεν είναι δεσμευτικές για τον υπουργό Δικαιοσύνης .

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ