Βούλτεψη: Προσπαθούμε να βγούμε από το μνημόνιο

voultepsi-3

Την προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει μία συμφωνία για έξοδο από το μνημόνιο, εν μέσω μίας δύσκολης διαπραγμάτευσης, τόνισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Μέχρι τώρα, όλες οι συμφωνίες μας ήταν για είσοδο. Τώρα, προσπαθούμε να βγούμε από το μνημόνιο», δήλωσε η κ. Βούλτεψη, προσθέτοντας, ωστόσο ότι, βγαίνοντας από το μνημόνιο, πρέπει να έχουμε δημιουργήσει «οπωσδήποτε και θα το έχουμε κάνει, ένα δικό μας εθνικό σχέδιο, το οποίο θα το ακολουθήσουμε».

Σχετικά με τις αλλαγές που έχουν έγιναν στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος επισήμανε ότι, όποιος δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει λάθη. «Είμαι η τελευταία που θα κρίνω με βάση ένα λάθος οποιονδήποτε. Όταν έχεις να κάνεις διακόσια διαφορετικά πράγματα και συγχρόνως διαπραγματεύεσαι για την έξοδο από το μνημόνιο, θα γίνουν και κάποια λάθη. Όμως, δεν επηρέασε σε τίποτα αυτό το λάθος την ουσία. Οι άνθρωποι θα πάνε, αυτή τη στιγμή, να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους σε 100 δόσεις», υπογράμμισε.

Μεταξύ άλλων, η κ. Βούλτεψη είπε ότι η τρόικα θα έρθει. «Είναι βέβαιο ότι συζητάμε με τους εταίρους και τους δανειστές μας για όλα τα θέματα και αυτό είναι το φυσιολογικό. Όλα τα άλλα τα οποία λέγονται είναι απλώς επαναστατικές κουβέντες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Εγώ πλέον έχω χάσει το λογαριασμό. Άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος. Να καταλάβει και ο ελληνικός λαός ότι εδώ πρόκειται για το απόλυτο αλαλούμ. Δεν προλαβαίνουμε να μαζεύουμε δηλώσεις της αντιπολίτευσης και από τις οποίες δεν βγαίνει κανένα νόημα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS