Βελτιώνεται η υγεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

mitsotakiskonstadinosready

Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εισήχθη την Τετάρτη στη Γενική Κλινική «Ίασις» Ηλία Γαβριλάκη, στα Χανιά, με λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι γιατροί του χορήγησαν κοκτέιλ αντιβιωτικών με αποτέλεσμα να υποχωρεί σταδιακά ο πυρετός και να βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του. Εξαρχής το γραφείο του κ. Μητσοτάκη είχε ενημερώσει ότι δεν υπάρχει ανησυχία.

Στο πλευρό του παραμένει η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη που, για το λόγο αυτό, δεν αναχώρησε από τα Χανιά για να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του γιου της, Κώστα Μπακογιάννη, αύριο, ο οποίος αναλαμβάνει περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ωστόσο, τα καθησυχαστικά λόγια των γιατρών οδήγησαν το γιο του, Κυριάκο Μητσοτάκη, να μην ακυρώσει το προ πολλού προγραμματισμένο ταξίδι του στην Αμερική (αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι) για υπόθεση που αφορά στις σπουδές της κόρης του. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα και θα αναχωρήσει την Τετάρτη για το Παρίσι, καθώς θα μετέχει στο κυβερνητικό κλιμάκιο που θα συναντηθεί με την τρόικα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ