Αφήνουμε τη Γιάννα να ζει το δράμα της.

aggelopoulouready

Απάντηση από τους Πειραιώτες για το «καμμένο πυροτέχνημα» ονόματι Γιάννα Αγγελοπούλου

Αμεση ήταν η απάντηση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη στην επίθεση που δέχτηκε από την αποτυχημένη εκδότρια εφημερίδων και νυν «συγγραφέα», Γιάννα Αγγελοπούλου. Oπως πρώτοι έγραψαν οι zoornalistas η σύζυγος του επιχειρηματία Θόδωρου Αγγελόπουλου μέσα από την τηλεόραση του Alpha , δήλωσε στον Α. Σρόιτερ: «Ποιός Μώραλης; Δεν υπάρχει Μώραλης στον Πειραιά, ο Μαρινάκης είναι, ας μην κρυβόμαστε...». Η δήλωσή της που περιείχε αρκετή δόση ειρωνίας και. απαξίωσης, προκάλεσε αντιδράσεις και από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» υπήρξε σκληρή απάντηση στην Αγγελοπούλου όπου χαρακτηριζόταν και ως «καμμένο πυροτέχνημα»! Ακολουθεί ολόκληρο το σχόλιο των Πειραιωτών:..
"Η «συγγραφέας» Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα.
Καμμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή, την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό."
Πηγή: Zoornalistas.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ