Αυτοί είναι οι μεγάλοι χαμένοι του ανασχηματισμού...

ypoyrgiko-1006

Από τους μεγαλύτερος «χαμένους» του ανασχηματισμού είναι όσοι τέθηκαν εκτός κυβερνητικού σχήματος, ήτοι οι Κεδίκογλου, Χατζηδάκης, Γεωργιάδης, Παναγιωτόπουλος,...
Τσαυτάρης, Καράογλου, Μιχελάκης, Αρβανιτόπουλος, που «έχασαν» τα υπουργεία τους.

Ωστόσο, κάποιοι, αναμένοντας τον ανασχηματισμό, φαίνεται πως έμειναν με το... ακουστικό στο χέρι, αφού άλλα περίμεναν και άλλα τελικά ανακοινώθηκαν...

Στο υπουργείο Οικονομικών, η σεναριολογία ήθελε έναν εκ των κ.κ. Σταύρο Παπασταύρου, Νίκο Δένδια και Μάκη Βορίδη, ενώ τις τελευταίες ώρες ακουγόταν και το όνομα της Νίκης Τζαβέλλα, να κατηφορίζουν προς την πλατεία Συντάγματος, αλλά από το πρωί της Δευτέρας φάνηκε πως δεν θα αναλάβει κανείς τα ηνία της οικονομίας της χώρας.

Να υπενθυμίσουμε πως φαβορί να βρεθεί στην πλατεία Συντάγματος ήταν και ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο οποίος δεν αναλαμβάνει κανένα υπουργείο. Εν τέλει, υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης.

Η μετακίνηση του κ. Αρβανιτόπουλου στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου τελικά δεν επιβεβαιώθηκε, όπως φημολογείτο, αλλά παρέμεινε στη θέση του ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Δύο γυναίκες φαίνεται να μένουν... παραπονεμένες. Ο λόγος για την τέως ευρωβουλευτή κυρία Συλβάνα Ράπτη που, ως στενή συνεργάτης του κ. Βενιζέλου, αναμενόταν να αναλάβει ενεργό ρόλο στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, αλλά και η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου ήλπιζε στην αναβάθμισή της από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αφού ακουγόταν ως επικρατέστερη να αναλάβει το υπουργείο Παιδείας. Ωστόσο, στο υπουργείο Παιδείας τοποθετείται ο κ. Λοβέρδος.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS