«Ο Κουβέλης θα ήταν καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

likoudis-dimar

Την εκτίμηση ότι ο Φώτης Κουβέλης θα ήταν ένας πολύ καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στην  πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, σημειώνοντας ωστόσο ότι η επίσημη θέση του κόμματος είναι πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
«Αν με ρωτήσετε εμένα προσωπικά θα σας έλεγα ότι εδώ και μήνες έχω υποστηρίξει την άποψη καταρχήν ότι έχει όλες τις δυνατότητες η παρούσα Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχει όλες τις δυνατότητες να δημιουργήσει συναινέσεις και συνεννοήσεις ανάμεσα στα κόμματα για να εκλεγεί ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας και δεύτερον εγώ θα επιθυμούσα και προσωπικά και πολιτικά θεωρώντας ότι θα είναι ένας πάρα πολύ καλός πρόεδρος, ο Φώτης ο Κουβέλης» τόνισε.
Και πρόσθεσε: «Από ό,τι ξέρω, η θέση της ΔΗΜΑΡ ήταν και εξακολουθεί να είναι -αν άκουσα καλά τις χθεσινές δηλώσεις κύκλων της ΔΗΜΑΡ ή του γραφείου Τύπου- η ίδια: ότι το θέμα πρέπει να το δούμε στην ώρα του. Αυτή ήταν η γενική διατύπωση που έκανε πάντα η ΔΗΜΑΡ, νομίζω την ίδια κάνει και τώρα».
Σε ερώτηση για το τι λέει ο ίδιος ο κ. Κουβέλης, ο κ. Λυκούδης απάντησε: «Είναι τελείως προσωπικό του θέμα και νομίζω ότι ο ίδιος μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αναφορά επί του θέματος, ο ίδιος λέει ότι "θα το δούμε στην ώρα του"».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ