«Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν μπερμπάντης»

samaras-gelio-280

Άγνωστες πτυχές του Αντώνη Σαμαρά αποκάλυψε ο Νικήτας Κακλαμάνης στην εκπομπή JOIN US. Ο γαλάζιος βουλευτής όπως είπε γνωρίζει τον πρωθυπουργό «από το 1977, όταν πρωτοήρθε από την Αμερική και πρωτοξεκίνησε την πολιτική του καριέρα».

kaklamanis-nikitas-280

«Σαν άνθρωπος δεν είναι όπως είναι σαν πρωθυπουργός -δεν εννοώ στην απόδοση την πολιτική. Ο Αντώνης έχει μια παιδεία γιατί ήταν από μια μεγαλοαστική οικογένεια αλλά από τις αριστοκρατικές. Η μάνα του ήταν μια πραγματική αριστοκράτισσα χωρίς εισαγωγικά. Οι αριστοκράτες χωρίς εισαγωγικά είναι απλοί άνθρωποι, δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα», τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Αναφερόμενος στο προφίλ του πρωθυπουργού όταν βρίσκεται εκτός Βουλής και γραφείου, ο κ.Κακλαμάνης είπε μεταξύ άλλων ότι ο κ.Σαμαράς είναι πολύ ευχάριστος. «Μέχρι να παντρευτεί -για να μην παρεξηγηθώ αν δει η Γεωργία την εκπομπή και έχουμε ντράβαλα- ήταν μπερμπάντης και παρορμητικός. Αυτό όταν έχεις εξουσία είναι κακό». Σύμφωνα με τον Κακλαμάνη, ο πρωθυπουργός αν και έχει πάρα πολλά άλλα προσόντα, είναι ανασφαλής, κάτι που όπως είπε, το εκμεταλλεύονται οι γύρω του. «Εκεί πρέπει να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να είναι ακριβώς το ανάποδο» πρόσθεσε ο γαλάζιος βουλευτής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ