«Απο τα πιό άξια και μαχητικά στελέχη» είπε ο πρωθυπουργός για τον Γεωργιάδη

adonissamarasready

Το ξανασκέφτηκε φαίνεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , που παρόπλισε τον Άδωνι Γεωργιάδη , το ξανασκέφτηκε και ο πρώην υπουργός Υγείας , που όπως λέγεται είχε αρνηθεί τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ , και σήμερα οι δύο άνδρες ...τα «ξαναβρήκαν».
Μάλιστα, αφού έδωσαν τα χέρια, ο πρωθυπουργός έκανε και δηλώσεις μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον ρόλο του στην κυβέρνηση και την παράταξη. «Είναι από τα πιο άξια, ικανά και μαχητικά στελέχη που διαθέτει η παράταξη. Και έδωσε πάντοτε μάχες και δίνει πάντα μάχες για το μεγάλο θέμα που λέγεται μεταρρύθμιση. Πετυχημένες μάχες. Και ως εκ τούτου, θα είναι -από το τρίτο θερινό τμήμα διακοπών της Βουλής το Σεπτέμβρη και μετά βέβαια στην ολομέλεια- και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος για την παράταξη». είπε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Γεωργιάδης, που θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από το τρίτο θερινό τμήμα της Βουλή και στη συνέχεια στην Ολομέλεια, στις δηλώσεις του εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου υπογράμμισε: «Επειδή ακούγονται και γράφονται πολλά τις τελευταίες ημέρες, εγώ είμαι πιστός στρατιώτης της παράταξης και του πρωθυπουργού». Παράλληλα πρόσθεσε πως οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να προχωρήσουν για το καλό του τόπου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS