Μητσοτάκης: Δεν είστε κατήγορος, αλλά κατηγορούμενος κύριε Τσίπρα

mitsotakis kyriakos 4

 

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα πραγματοποίησε από το βήμα της Βουλής, από την έναρξη κιόλας της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον βασικό υπεύθυνο για την τραγική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η χώρα.

«Για να ξεφύγετε από την λάσπη της Ειδομένης πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα της διαπλοκής (...) Είστε το αγαπημένο παιδί του νέου αυριανισμού» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. Παράλληλα, έβαλε στο στόχαστρό του και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. «Δήθεν εθνικές ευαισθησίες και τελικά δεν τρέχει τίποτα κ. Καμμένε. Σας βλέπω στα υπουργικά έδρανα, μαζί με τον κ. Μουζάλα, αυτό είναι αυτοεξευτελισμός» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν είστε αξιακά απέναντι από την διαπλοκή, είστε τροχονόμοι της διαπλοκής» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε χειροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ: «Πάει πολύ τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου να μας κουνάνε το δάχτυλο, επειδή εσείς τα μαζέψατε στον ΣΥΡΙΖΑ. Μαθήματα εντιμότητας και αξιοπρέπειας στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, εσείς δεν μπορείτε να δώσετε».

kyr 1

kyr3

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ