Βρούτσης: Η ΕΛΣΤΑΤ διασύρει το υπουργείο Εργασίας - Στον αέρα χιλιάδες συνταξιούχοι

Βρούτσης: Η ΕΛΣΤΑΤ διασύρει το υπουργείο Εργασίας - Στον αέρα χιλιάδες συνταξιούχοι

«Επί 10 μήνες δεν είχαν καταλάβει ό,τι τούς έλεγαν... πρόκειται για την πιο ανίκανη και τραγική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας που γνώρισε ποτέ ο τόπος» δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης στον Σκάι μετά την επιστολή της ΕΛΣΤΑΤ ότι δεν μπορεί να υπολογίσερι τον ετήσιο συντελεστή μεταβολής μισθών.

«Τους διασύρει η επιστολή της ΕΛΣΤΑΤ, τους λέει ότι ‘’δεν συνεργαστήκατε μαζί μας’’» τόνισε ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας. «Πρόκειται για την πιο ανίκανη και τραγική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας που γνώρισε ποτέ ο τόπος, και δεν είναι μόνο οι νέες συντάξεις, είναι και το χάος του ΕΦΚΑ, οι εξοντωτικές εισφορές, τα μπλοκάκια με τις διπλές εισφορές...» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Βρούτσης υπενθύμισε ότι ο προηγούμενος νόμος (3863) διορθώθηκε όταν ρωτήθηκε η ΕΛΣΤΑΤ και λειτούργησε με άλλο μαθηματικό τύπο. Η προέκταση του νόμου 3863 δεν είχε πρόβλημα, την γκρέμισε η κυβέρνηση είπε. Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ακόμη ότι «δεν μπορεί να λειτουργήσει το ασφαλιστικό μόρφωμα της κυβέρνηση».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ